"Igy van ez, csúnya anyukának szép kislány"?!
Az öreg egy tahó, és minden gyerek szép.
Én nem vagyok a világ szépe, ezzel tisztában is vagyok, és mindkét gyerekem nagyon szép, pedig rettentően hasonlítanak rám. Nem is értem. :)
Aki ilyet mond, azzal nem kell foglalkozni.
A férjednek tetszel, másnak meg nem kell megfelelned.
A lányod meg számtalanszor el fogja majd mondani, hogy te vagy a legszebb és legjobb anyuka a világon! Az fontos, nem az ilyen vén... k, akinek tán nem is volt szemüveg. :DDD
Jaj de sajnállak, gondolom milyen szarul eshetett!!!:(
De ne foglalkozz vele!Lehet nem is lát jól a bácsi!Vagy csak így nyugtatja magát, mer tudja, hogy egy olyan JÓ NŐ mint TE már soha nem lehet az ővé :P
Sok a bunkó ember.Nálunk a férjemet szokták megtalálni,hogy biztos nem az övé a gyerek,mert szép...
Na ehhez vágjak jó pofát:(
Mekkora taplók... Már bocs. Ott, akkor a meglepettségtől én sem tudtam volna mit mondani rá- persze órákkal később a dühtől már annál inkább...
Lépj túl rajta, mindenki máshogy értékeli a szépséget. A párodnak és a lányodnak akkor is biztos Te vagy a legszebb, és ez a lényeg.
Másfél éves kislány anyukája
Szokták használni ezt a kifejezés, hogy "hogy lehet ilyen csúnya anyának vagy apának ilyen szép gyereke". Nekem is mondták már persze családon belül. Olyan ember, akivel nevettünk rajta. Nem balhéznék azért rajta, de vad idegentől nem szép dolog.
A szépség meg amúgy is relatív fogalom, mint tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!