Levagatnad 1 eves kislany hajat hogy erosodjon vagy surusodjon?
ha igen akkor mekkorara?
lesz e eredmenye?
Nekem azért nincs szívem levágni,mert gyönyörű göndör fürtjei vannak és félek, hogy utána már egyenes lesz :-(
Viszont nem sűrű a haja, előbb-utóbb vágás lesz a vége.
ma 13:46
Én elhiszem, hogy dúsult, de nem a vágástól, mert az biológiai lehetetlen :) Egyszerűen ilyen sok pici genetikája, hogy egy gyengécske haj látványosan erősödik pár hónap alatt, másrészt ott volt a nyár, evett egy csomó vitamint és hasznos tápanyagot, persze, hogy dúsult a haja. De aki szerencsétlen genetikát örökölt (mint én), annak aztán tövig lehet vágni évekig, ehetek akármennyi tápanyagot, egy picit sem fog erősödni.
Decemberben volt 1 éves, és volt kb 10 szál haja, az viszont jó hosszú a feje búbján. Fogtuk a gépet, és lenyírtuk kb kopaszra (vagy 1 centisre). Ezután valahogy az egész egyszerre elkezdett nőni szépen egyenletesen, mire nyár lett, egész kis formás haja lett, már tudtunk beletenni hajcsatot is. 2 évesen meg gyönyörű fürtjei lettek.
Én nem bánom, hogy akkor letúrtuk neki rövidre, nagyon jót tett neki. Ráadásul hogy tél volt, alig látszott, hogy olyan rövid, mert mindig sapka volt rajta.
Úgyhogy én levágatnám, én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!