Reménykedhetek még, hogy mégis van baba?
Először is sajnálom, ami veled történt! Nekem is sajnos elment a babám tavaly novemberben. Megjött utána normálisan a menszeszem, majd a 3. hónapban késett 1 hetet...akkor csináltam tesztet-persze negatív lett. Aztán meglátogattam a nőgyógyászt és mondta, hogy baba nincsen ciszta viszont igen. Sajnos a meg nem emésztett dolgok és az miatt, hogy teljesen összetörtem lelkileg-növesztettem egy szép kis cisztát :((
Jövőhéten megyek kontrollra-remélem felszívódik, mert ha nem, akkor fogamzásgátlót kell szednem :(
Remélem, hogy neked nem más miatt késik-kívánom, hogy mielőbb újra kismama lehess :)
Drága vagy! Köszönöm,hogy írtál...nem is gondoltam ilyenre hogy ciszta is lehet...bár talán mégis...:-( januárban mind a két petefészkem tiszta ciszta volt a pco miatt..de a mensi rendre megjött...
bizonytalanság :-(
Nagyon bízom benne,hogy nem kell fogigátlód szedned,mert aljas dolgokra képes!!Kitartás Neked is!
Aranyos vagy! Igen én is remélem! Bár most talán "nem is olyan sürgős" a baba, mert készülünk a szeptemberi esküvőnkre.... :) Kell, hogy másra tereljem a gondolataimat, mert lelkileg nem bírnám :( Nagyon megviselt, de mostmár próbálok előre nézni, és a jövőre koncentrál :)
Kívánok mielőbbi babásodást neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!