Ha most lesz hat hete az utolsó menzi első napja, de a teszt csak most lett halvány pozitív (később fogant a baba) akkor mikor érdemes először orvoshoz menni?
A terhességet mindenképpen az utolsó mensitől számolják,függetlenül attól,hogy mikor lettél terhes.Én 6 hetes voltam mensi szerint mikor mentem az első UHra,de nem volt még szívhang.Ha nem akarsz idegeskedni h vajon miért nincs vagy baj van e én azt mondom várj még 2 hetet,azzal sem vagy semmiről sem lekésve.Gratula a babához!
38hkm
Köszönöm!! Nagy a boldogság...! :)
Persze türelmetlen vagyok és sok a kérdés bennem! Főleg jó lenne orvostól hallani, hogy minden rendben van-e! De megpróbálok akkor még várni, csak nehéz! :)
Sok boldogságot Nektek a Babához!!
Igen, én is úgy gondoltam, hogy jövőhéten! Nagyon várom! :)
2. válaszoló, Neked sok szerencsét és boldog perceket kívánok, biztos minden rendben lesz! :) Neked egyébként vannak tüneteid?
Én is úgy voltam, hogy már nem tudtam mire gondoljak, de úgy voltam amíg nem jön meg, addig van egy kis remény! :) Bár nagyon sokszor jelentkezett a "mindjárt megjön érzés". A tesztek negatívak voltak, aztán nekem is egyik este elkezdtek fájni a melleim, másnap reggelre már nagyon, aztán aznap halvány pozitívat teszteltem már! :) Na meg sokszor rám jön a farkaséhség! :) 1-2-szer szédülés, has szúrka, feszül a méhem, de eddig ennyi! Maradhatna így és lehetnénk azon ritka szerencsések egyike, akiknek nincsenek rosszullétei! :)
Boldog babavárást Neked!! :)
Szia. Én is 7 hetesen mentem el orvoshoz. Akkor már érdemes menni tényleg, a szívhang miatt is. (Nálam olyan 9-10 héttől kezdődtek a rosszullétek, ami nem csak reggel volt, hanem a nap folyamán bármikor, és elég sokáig eltartott kb. 26-28 hetes korig.) Az első időkben, nekem is farkaséhségem volt, mellfeszülés is, meg fura fémes íz a számban.
Sok boldogságot nektek és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!