Nálatok mikortól vált egyértelművé a külvilág számára is, hogy baba van a pocakban? Hányadik hétben? Mikor mondtátok azt a tükörbe nézve magatoknak, hogy most már ha akarnám se tudnám letagadni?
A külvilág számára sajnos csak mióta lekerült rólam a kabát, és az nem olyan régen volt. :((((
Én már 12 hetes korom óta nézegetem a pocakom és nagyon büszke vagyok rá. :)
18. hét! :) Akkor adták át először a helyet a buszon. :) Elég vékony voltam, nulla hasizommal, így hamar látszódott.
37 hetes km
Kissé molett vagyok, de kb 28. héttől nagyon egyértelmű a dolog.
Mikor véletlenül BKV-ztam, akkor meg átadták a helyet, és olyan jól esett :)
Ez most volt 30. héten.
Nekem nagyon hamar látszott. 15 hetesen voltam vizsgázni, és akkor már mindenki gratulált, a tanárral beszélgettünk a babáról...stb. Ez úgy bennem maradt, szóval akkor már biztosan.
De ez nem biztos, hogy előny, mert a végére meg akkor pocakom volt, hogy alig bírtam létezni vele. Örültem volna, ha nem nő ekkorára. :S
Szia!
Én 28 hetes vagyok és a mai napig a BKV-n nem akarja senki észrevenni, hogy babát várok. 100 cm a haskörfogatom, ami már nem olyan kicsit. Ez van, a maradék 3 hónapot valahogy csak kibírom.
Boldog és problémamentes babavárást!
:) köszi a válaszaitokat! én a 18. hétben járok és már kerekedik. nem álmom, hogy nagy pocakom legyen, de azért örülnék, ha már olyan igazi kismama pockosom lenne :D mindennek eljön az ideje persze, csak kíváncsi voltam Nektek mikor kezdett látszani.
boldog babavárást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!