Szerintetek illik, hogy a fiú megkérje a lány kezét ha összejött a baba?
Szerintem ne illendőségből kérje meg a kezét,hanem azért mert szereti,és szeretné feleségül venni.
Ha csak a gyerek miatt történik,akkor az egyértelmű,hogy erőltetett.
Amúgy meg egy papír csak papír marad,a házasság komolyabb dolog,hát még egy baba.
Isten ments, hogy csak a gyerek miatt házasodjanak!!!
Jó nagy rá az esély, hogy el fognak válni utána.
Mi nem is akartunk összeházasodni soha. Mégis elgondolkoztunk rajta, mikor terhes lettem, hogy úgyis be kell menni apasági nyilatkozatot tenni, akkor már tök mindegy mit írunk alá és így a férjem már a 3. hónaptól igénybe tudja venni a családi adókedvezményt.
(de megjegyzem, hogy nálunk egyáltalán nem számít ez, nem is akartuk eddig sem, 8 éve vagyunk együtt, csak és kizárólag a kedvezmény miatt)
Ma már nem olyan világban élünk, hogy illik e megkérni vagy sem. Ha nekik így jó, akkor ennyi. Ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb a kapcsolatuk.Csak egy papír.
Én közöltem a párommal (ő 30volt én 25 mikor terehs lettem), hogy ha gyorsan sikerüla baba (mert terveztük),akkor én nem kaarok esküvőt...Perszea babát kigondoltuk,és első nem védekezésből sikerült is :) ( a második is)
Így mi nem vagyunk összehátasodva...De nálunk mindenki elfogadta...
Én sohanem akartam terhesen férjhez menni...Főleg,hogy mindenki azt beszélje csak azért vesz el,mert terhes vagyok....
És azóta vagy terhes vagyok vagy szoptatok...(kbkét hét múlva szülök...)és már nem isfontos nekünk a házasság,annyi mindenre költhetjüka pénzt,főkeg a gyerekekre...
De a minkám miatt így volt legjobb a babavállalás!:)
Szerintem bízd rájuk,biztos megvan az oka...
NÁlunk pl én nem akartam terhesen!
én sem vagyok hagyománytisztelő :)
13 éve vagyunk együtt papír nélkül, diplomások vagyunk mindketten:) van egy 3 éves kisfiúnk
nem a papír tart egyben egy családot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!