Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2-3 hetesen mozog a baba?

2-3 hetesen mozog a baba?

Figyelt kérdés
Ma fürdés után észre vettem hogy kicsit hullámzik a hasam, egyszer kidudorodott a köldököm aztán vissza.Már van egy gyerekem tehát tudom milyen ha rugdos a baba de ilyenkor még biztos nem. De láttam hogy hullámzik a hasam és fel vagyok nagyon puffadva mint egy 4 hónapos terhes. Mi lehet ez ?
2012. ápr. 22. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a beleid, a baba még tuti nem, hiszen még ki sincsenek fejlődve a végtagjai...
2012. ápr. 22. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:

2-3 hetesen? Ezt komolyan kérdezed? Szedercsíraként?

Először a 8-10. hét körül mozdul meg az a pár mm-es kis pötty, de azt látnád szerinted a hasadon?!?!

2012. ápr. 22. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
2-3 hetes terhesség úgymond még nem is létezik. Legkorábban általában már 4 hetes vagy mire az esetleges elmaradt mensi után pozitívat tesztelsz. Az 5. héten is csak úgymond egy kis csíra létzik, ami kb akkora mint egy almamag. Szerinted?
2012. ápr. 22. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:

2-3 hetesen? Akkor az ovuláció van. Vagy úgy érted 2-3 héttel az aktus után? Akkor úgy 4-5 hetes terhes vagy, ami azt jelenti, hogy 1,5-2 mm a bébi. Nem mozog ő semmitsem. :P

Én nagyon korán éreztem mindkét babám, még így is hitetlenkedtek. Elsőt 13 hetesen, másodikat 12 hetesen, De mint kiderült, nagyon szenzitív a méhem és ez igen ritka. ;)

2012. ápr. 22. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Még az 5 hetes baba is akkora, mint egy kukorica szem. Miért tudná hullámoztatni a hasad?

Nem néztél utána neten, hogy mekkora ilyenkor a bébi?

A hasad meg fel van fújódva, ahogy ilyenkor szokás. Javaslom a szakirodalom átolvasását.

2012. ápr. 22. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Ilyen egy 5 hetes: [link]
2012. ápr. 22. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de számomra döbbenetes, amikor ilyet olvasok, pláne, h van egy gyereked már!

Anyósom az én terhességemnél szembesült vele, hogy mekkora egy 12 hetes magzat. Ő pont azt hitte, hogy akkor még kb. ilyen, mint egy 5 hetes. Könnybe lábadt a szeme, mert ő két babát vetetett el a 12. héten, és most azt mondta, ha tudta volna, hogy már ekkora és ilyen fejlett...:(

De mentségére legyen mondva, ez 30-40 éve volt, ma minden adott, hogy tudjuk, mi zajlik bennünk. ez óriási dolog, éljünk vele. ;)

2012. ápr. 22. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Vagy esetleg pár hónapot elszámoltál:DDDDDD Ez nagyon vicces, vagyyyyyy megszállt az ééélieeeeeeeeen!:D
2012. ápr. 22. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:

2-3 hetes abszolúte mozog... fel a petesejtedbe!

ha van gyereked, no meg elvégeztél úgy 8 vagy esetleg több osztályt is, feltételezem, hogy ezt te se gondolod komolyan, itt inkább az a kérdés, hogy szülés után a beleid rendeződnek (ez ugye egy évig is eltarthat) vagy félidős, vagy még több terhes vagy.

ha a babád még csak pár hónapos akkor meg is oldódott a rejtély ;)

mondjuk azt kétlem, hogy bármitől is kidudorodik az ember lánya köldöke egy pillanatra, nem lehet, hogy nem pihented ki magad? kisbaba mellett ez is érthető

2012. ápr. 22. 23:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet idősebb a baba?
2012. ápr. 23. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!