Mikor fogom már már rendszeresen érezni a baba rúgásait? Hány hetesen? Ugy értem, mikor nem lesz már olyan nagy helye?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 11:47
1/3 anonim válasza:
Én első babámat várom, és a 18 héttől érzem minden nap rendszeresen és egyre erősebben. Nekem hátul tapad a méhlepény, lehet ezért is éreztem ilyen korán
26hkm
2/3 anonim válasza:
32. héttől nekem már nagyon sokat fészkelődik, most 34 hetesen már alig van helye, mi lesz még velem a maradék idő alatt...:D
3/3 anonim válasza:
Én a 14 héten éreztem először,de csak 2-3 naponta.Aztán kb a 18. héttől már szinte megállás nélkül(időjárás függő).
Most 25 hetes leszek,és már kb 2 hete tudunk gyönyörködni a forgolódásában! :)
Szó szerint. Látszik ahogy fordul és mozog.Nem rugások,hanem szép hullámzás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!