Hány hetesen lehet megállapítani a baba nemét?
Nekem még 20hetesen se tudták megmondani. Attól függ,hogy fekszik a baba és milyen minőségű a UHgép.
22hkm
Háááát, nekünk 12-16 hetesen egyértelmű fiút mondtak (hiperszuper 4D gépen, amikor remekül is feküdt, és remek szonográfus nézte), és 18, 24, 32, 36 hetesen már tuti lány volt... :))) Szóval, én a 18. hét előtt tippelésnek nevezném inkább, 50%-os valószínűséggel be is válik.
37 hetes km
Nekem is megmondták 12 hetesen, majd 16 hetesen is.
De a 12 hetes vizsgálatkor csak annyit mondanak, hogy 70-80%, tehát nem veszik biztosra.
16 hetesen lányom telibe, nagyon megmutatta magát, a doki mondta, hogy kizárt, hogy fiú. Tényleg lány lett, de őszintén szólva ekkor még nem mertem beleélni magam! A 18-20. hét után már kezdtem elhinni.
A dokidnak abban igaza van, hogy a 18. hét előtt nem akarja megmondani (vagy nem látja, mert még esetleg nem látható), és hogy előtte sokszor csak tippelnek a dokik is. De ha valakinek jó az uh gépe, jó szonográfus, és a baba is megmutatja mije van, akkor a 18. hét előtt is van akinél meg lehet állapítani a baba nemét.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jövő héten megyek 12 hetes uh-ra, de nem a nőgyógyászomhoz. Akkor majd azért rákérdezek, hátha. Persze bármi is lesz a válasz, nem fogom elkönyvelni biztosra...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!