Mikor tudják 100%-ra megállapítani, hogy a babának nincs-e nyúlszája? (Képekkel! )
24 hetesen voltunk 4D ultrahangon, és sokszor tök úgy nézett ki a pici szája, mintha nyúlszáj lenne. A doki nem mondott ilyesmit, azt mondta csókos szája van. Akkor is aggódom... Töltöttem fel pár képet róla...
De vannak ilyenek is, szóval nem tudom, lehet csak én spirázom túl... :-)
nyugi,szerintem itt max egy kicsit az első képen látszik úgy mintha, de az összes többi igazolja, hogy nem !
Gratulálok!
Nyugodj meg!
Nincs a babádnak nyúlszája,az nem ilyen!
Tényleg csókos! :)
Gratulálok!
Szerintem egyértelmű, hogy nincs neki. Szerintem még az első képen is látszik, hogy nincs hasadék, hanem össze van nőve a felsőajka.
Csak csücsörít.
Te parázod túl:) Nyugi.
Egyiken sem olyan! :) Nyugalom. :) 24 hetesen egyébként már biztosra tudják mondani.
34 hetes km
nagyon szép szája van
nincs semmi baja
Jaj de jó, örülök neki, olyan édes képek vannak róla, csak mindegyiken oldalról van, ott meg nem lehet látni, csak a szembeniek voltak furák nekem kicsit, de ezek szerint alaptalanul!
Köszönöm! :-)
32 hkm
Teljesen normális szája van!
A nyúlszájnál nem látszana az orr és a száj közötti rész, amit fogalmam sincs, hogy hívnak egyébként. Tehát össze lenne nőve a száj és az orr.
A babádnak szép szája és szép orra van, egymástól külön.
Nyugiiii!!
Egy gyönyörű édes pici babád van- aki teljesen tökéletes. Tökszép képek vannak róla, nem is értem miért hiszed, hogy nyúlszája van. Nagyon szép a pofikája- az a szájával sincs semmi gond.
Örülj a szépszéges kisbabádnak!!
fiu vagy lány?
Nagyon helyes!!! Gratulálok!!!
Mert rémisztgettek, amiért nem szedtem külön folsavat, de már tudom, hogy nem kellett volna aggódnom, köszönöm Nektek! :-)
Egyébként kisfiú, még 7 hét, és végre magamhoz ölelhetem! ♥ :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!