Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen lehet megállapíta...

Hány hetesen lehet megállapítani a baba nemét?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom szerint a 18-dik hét előtt nem. viszont itt olvasom, hogy sokan a 12 hetes uh-n már megtudták.
2012. ápr. 20. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én 13 hetesen rákérdeztem a dokitól,hogy megnézné e. De azt mondta nem, mert 1 : ahhoz egy nagyon jó Uh gép kellene. 2: az csak találgatás lenne, de ő arra nem alapoz. Így megegyeztünk,hogy a 18 héten mikor vissza kell mennem hozzá akkor megnézi. De ha nem látja akkor 20 hetes genetikain talán látják a jobb géppel.

Mi is nagyon szeretnénk tudni, de 50-50% -ra én is megtudom mondani,hogy lehet,hogy fiú lesz lehet ,hogy lány :)

15 hetes km

2012. ápr. 20. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Én 15 hetesen elmentem egy szuper 4D-s ultrahangra.

Azt mondta a szonográfus hölgy, hogy fiú.

Másnap (mert nem nyugodtam, nem láttam a bizonyítékot)elmentem a kórházba ultrahangra, ott már lány volt, 75 százalékban.:)

16 hetesen már 90 százalékban.

Azóta az amniocentézis eredménye megerősítette, hogy kislány.

2012. ápr. 20. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki csak a saját példáját tudja mondani, mert egyikünk sem nőgyógyász, hogy tudnánk, hogy tényleg mikor lehet megállapítani a baba nemét.

Én igazából "értetlenkedve" olvasom azokat a válaszokat, mikor azt írjátok, hogy nem mutatta magát, 20 hetesen még nem látszott stb. De csak azért, mert tudom, hogy jó dokihoz járok, magánban csináltatom a genetekiai uh-kat a Magzati Diagnosztikai Kp.-ban a dokimnál, és sosem mondta még azt, hogy takargatja magát. Valahogy mindig meg tudta nézni, addig kereste, amíg meg nem látta. A fiamnál a 16. héten a saját rendelőjében 2D-sen mondta mi van, a 18. héten megerősítette. Most 23 hetes vagyok, már a 12. heti genetikain "megtippelte" a kislányt (másik do2ki is volt bent vele, ő is arra tippelt), 16 hetesen a 2D-n szintén megnézte és még mindig lány volt, a 18 hetesen a dokim szülni volt, egy harmadik orvos is látta, ő 100%-ra mondta, hogy kislány. Most 22 hetesen még mindig az 2D-n. Mindig, mindig látja, sőt nekem is mutatják, hogy mit kell nézni. Szóval ezért nem értem, hogy nem lehet, hogy csak az én babáim terpesztenek be...

Tényleg van köze ahhoz, hogy milyen a doki, magán rendelés vagy sztk és hogy milyen géppel csinálja.

Most azt mondta a dokim, hogy ő még egyszer sem hibázott, egyszer volt, hogy a 12. hetin lányt tippelt, de aztán korrigálták hamarosan.

Állítólag (a 12. hetin mondták) nem csak a külső nemiszervekből lehet következtetni a baba nemére, hanem még mielőtt azok kifejlődnek, belül is látszik, ha olyan az uh gép.

Én ennyit tudok hozzászólni, bocs, hogy hosszú lett, ennek ellenére még most is úgy mondom, hogy 100% lány csak akkor, ha megszületik, és azért készülnünk kéne fiú névvel is, de hiszek a mai technikának.

2012. ápr. 20. 17:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Hova jársz uh-ra és ki az orvosod? Azt hiszem nekem is el kell mennem oda!! :)
2012. ápr. 20. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, és mennyibe kerül az uh?
2012. ápr. 20. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Genetikai Uh-kra a Magzati Diagnosztikai Közpotnba járok, Budapest, Bolgárkerék u. 12.000 ft egy uh, a dvd-vel együtt 14. 4D-s és 2D-s felvétel is van benne, bár nem egy babamozi, mert kb. 10-15 perc összesen, de nekem elég.

Voltam a fiammal kimondottan babamozin 4D-n 10.000-ért, aláfestő zene meg minden volt 20 percig.... a sima szonográfusokban nem nagyon bízom, inkább doki csinálja.

2012. ápr. 21. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen az infót! :)
2012. ápr. 21. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Már csak az orvos nevére lennék kíváncsi. Köszönöm!
2012. ápr. 21. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!