A védőnő miből tudja megállapítani, hogy hamarabb fog jönni a baba? 31h km
esetleg tapasztalatból, vagy a vizesedés miatt gondolja, de konkrétan nem tudom
nekem mindenki azt mondta hogy előbb jön, még a doki is, ehhez képest a kiírt napon érkezett meg :)
Én max az orvos szavára adnék....31 hetesen ő szerintem semmiből!
Most ő csak vérnyomást, súlyt már meg meghallgatja a szívhangot ....ez édes kevés!!!!
Ha pedig a doki semmi ilyet nem mondott valószínű alaptalan az egész!
Vizesedésre: vacsira, natúr túró, annyi friss petrezselyemmel megszínezve - ízesítve, amennyit csak meg tudsz enni. De semmi só vagy más fűszer. Éjjel rengeteget fogsz menni pisilni, de a vizet leviszi rólad! :)
Hidd el.
Nekem is azt mondták, befektetnek, mert előbb fog jönni a baba, ezzel szemben 1 nappal még késett is és miután lement rólam a víz az orvosom be sem fektetett. :)
Szerintem semmiből... a doki sem.
Legalábbis biztosra nem.
Bár a védőnőm nem mondott ilyet, de a dokim azt mondta a 36. héten, hogy 4 kiló körüli baba lesz, és kb. a 38. héten megérkezik (nagyon sok méhösszehúzódásom volt, jóslóm, ebből gondolta szerintem). Na ehhez képest túlhordtam a babát, és 3300 gramm lett. :)
Nem lehet előre tudni semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!