Tervezett, vagy nem tervezett baba volt? Hogyan derült ki, és mit éreztetek, amikor kiderült? Mikor, és hogy mondtátok el az apukának? Ő hogyan reagált?
Na,legalább most eltaláltam:) bocsi.
Jöhetnek még történetek!
Tervezett, 7 évet vártunk rá.
Apával épp a pozitív teszt előtti estén vesztünk össze valami butaságon, életünkben először veszekedtünk, és azóta se soha. Akkor haraggal feküdtünk le, és másnap haraggal indultunk dolgozni.
Nekem napközben esett le, hogy talán tesztelni kellene. Megtettem, pozitív lett.
Határtalanul örültem is, meg egyszerre éreztem egyfajta kétségbeesést és aggodalmat, hogy immár valóság lett az álmunk, és rettenetesen féltem, hogy minden rendben legyen.
Szóval, a férjem este morcosan jött haza, szótlanul evett, nem volt túl nagy kedvem vidámkodni az ábrázata láttán. Látta, hogy mondani akarok valamit. Mogorva hangon kérdezte: "Mi van?" Mondom, vacsora után beszélünk.
Vacsora után megmutattam neki a tesztet. Nézte pár másodpercig, majd közölte: "Jól van". És kiment.
ekkor jól kibőgtem magam, mert azt hittem, hogy nem örül neki, de mint kiderült, nagyon is. Csak neki is furcsa volt az érzés, és szokatlan volt a veszekedés.
Szia!
Tervezett baba volt, 2 évet vártunk rá.
Mivel úgy volt, hogy nem lehetek természetes úton terhes, a Kaáli intézetbe jártunk, épp a kötelező vizsgálatokat csináltattuk.
Már kb. egy hete késett, és a párom mondta, hogy vegyek egy tesztet. Úgy gondoltam, hogy totál felesleges, mert úgysem lehetek terhes. :)
Meló közben vettem egy 3 darabosat, mert ilyen volt a gyógyszertárban. Hazajöttem, tökéletes nyugalommal megcsináltam, hisz' én nem lehetek várandós. :)
A "terhes" csík előbb jött ki, mint a controll. El sem akartam hinni, zokogtam, azonnal hívtam a páromat, aki éppen hazafele tartott. Zokogva mondtam neki a telefonban, hogy "ez pozitííííívv!!!"
Még aznap csináltam egyet este, aztán másnap reggel egy harmadikat. :) (Meg utána még vagy tízet. :))
Még aznap hívtam a dokimat, és kérdeztem tőle, hogy tévedhet-e a teszt? Azt mondta, az kizárt. :) Még azon a héten behívott soron kívül, mert ő sem akarta elhinni. :)
Jó hosszúra sikeredett, bocsi. :)
Most vagyok 8 hetes. :)
mi kb 2.5 évet vártunk rá, de ez a 2.5év nem volt az a minden áron gyereket csinálunk. csak sehogy sem védekeztünk és ha jönni akar nagy szeretettel várjuk :)
amikor összejött a baba 3x voltunk együtt, egyszer menzi után azt peteéréskor és a köv. menzi előtt. a peteérés a férjem szülinapjára esett :) meg volt az ajándékozás, én előbb elmentem aludni, mikor a férjem simogatásokkal felkeltett, nagyon kellemes és kimondottan jó volt együtt :)
azt egy szombati napon kellett megjönnie, a ciklusom sose volt hosszabb 28napnál és délelőttönként szokott megjönni tehát mikor 28. nap délután még semmi már sejtettem, azt 29. nap semmi. hétfőn délelőtt együtt voltunk, de mondtam a páromnak hogy csak óvatosan mert nem jött meg. azt melóba befele vettem tesztet titokban, és munka előtt megcsináltam 1-et. ilyenkor 12re mentünk de nekem csak 14-kor kezdődött a meló így volt két órám. hát a teszt pozi lett. örültem de éreztem hogy elsápadok... kicsit megijedtem. azt lementem dolgozni, de előtte két barátnőmnek megmutattam a tesztet nem bírtam magammal :) a párommal kb 3kor mondtam hogy pozitív lett. csak nézett rám...kérdezte hogy az mit is jelent :) és hát mire leesett neki nagyon örült, az nap már mondta a kis főnöknek hogy kíméljen a munkával. de azért biztos ami biztos még két reggeli tesztet csináltam...nagy volt az öröm és még most is nagy, 36 hetes vagyok lassan, már nagyon várjuk hogy kibújon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!