Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tervezett, vagy nem tervezett...

Tervezett, vagy nem tervezett baba volt? Hogyan derült ki, és mit éreztetek, amikor kiderült? Mikor, és hogy mondtátok el az apukának? Ő hogyan reagált?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.

2014. júl. 15. 15:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem terveztük. Sajnos a terhesség kiderülése előtt 1 héttel autóbalesetben meghalt a párom öccse, így nem tudott senki sem örülni a hirnek. ( rosszul is érintett de megértettem) Anyósom csak a Kisfiam megszületése után őrült neki. A párom elejétől fogva várta és büszkén beszélt a pocaklakóról, viszont végig beárnyékolta ez a tragédia a várandósságot. ( én nagyon megijedtem az elején de mostanra tudom hogy egy ajándékot kaptam az élettől)
2014. júl. 15. 15:48
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Tervezett babánk van. Késett a havim, megcsináltam egy tesztet, de sajnos személyesen nem tudtam elmondani a jó hírt a Férjemnek azonnal, mert Ő épp külföldön volt, üzleti úton. Másnap reggel ismét csináltam egy tesztet, ami megerősítette az előző napit. Férjem 4 nap múlva jött haza, a vacsoránál nem csak magunknak terítettem meg, hanem egy cumisüveget is feltettem az asztalra, 3. terítékként. Amikor meglátta, hirtelen megszólalni sem tudott, csak megfogta a hasamat és vigyorgott (én meg sírtam örömömben). :)
2014. júl. 15. 15:50
 13/32 A kérdező kommentje:
Lányok, köszönöm a válaszokat, némelyiket meg is könnyeztem. Viszont a 9-es válaszolónak véletlenül a kék kézre nyomtam a zöld helyett, nem tudjátok hogyan lehet visszacsinálni?? Természetesen minden válaszotok hasznos volt!
2014. júl. 15. 15:58
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, ne foglalkozz vele :) szívesen a választ
2014. júl. 15. 16:07
 15/32 A kérdező kommentje:

Na,legalább most eltaláltam:) bocsi.

Jöhetnek még történetek!

2014. júl. 15. 16:09
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

Tervezett, 7 évet vártunk rá.

Apával épp a pozitív teszt előtti estén vesztünk össze valami butaságon, életünkben először veszekedtünk, és azóta se soha. Akkor haraggal feküdtünk le, és másnap haraggal indultunk dolgozni.

Nekem napközben esett le, hogy talán tesztelni kellene. Megtettem, pozitív lett.

Határtalanul örültem is, meg egyszerre éreztem egyfajta kétségbeesést és aggodalmat, hogy immár valóság lett az álmunk, és rettenetesen féltem, hogy minden rendben legyen.

Szóval, a férjem este morcosan jött haza, szótlanul evett, nem volt túl nagy kedvem vidámkodni az ábrázata láttán. Látta, hogy mondani akarok valamit. Mogorva hangon kérdezte: "Mi van?" Mondom, vacsora után beszélünk.

Vacsora után megmutattam neki a tesztet. Nézte pár másodpercig, majd közölte: "Jól van". És kiment.

ekkor jól kibőgtem magam, mert azt hittem, hogy nem örül neki, de mint kiderült, nagyon is. Csak neki is furcsa volt az érzés, és szokatlan volt a veszekedés.

2014. júl. 15. 16:17
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tervezett baba volt, 2 évet vártunk rá.

Mivel úgy volt, hogy nem lehetek természetes úton terhes, a Kaáli intézetbe jártunk, épp a kötelező vizsgálatokat csináltattuk.

Már kb. egy hete késett, és a párom mondta, hogy vegyek egy tesztet. Úgy gondoltam, hogy totál felesleges, mert úgysem lehetek terhes. :)

Meló közben vettem egy 3 darabosat, mert ilyen volt a gyógyszertárban. Hazajöttem, tökéletes nyugalommal megcsináltam, hisz' én nem lehetek várandós. :)

A "terhes" csík előbb jött ki, mint a controll. El sem akartam hinni, zokogtam, azonnal hívtam a páromat, aki éppen hazafele tartott. Zokogva mondtam neki a telefonban, hogy "ez pozitííííívv!!!"

Még aznap csináltam egyet este, aztán másnap reggel egy harmadikat. :) (Meg utána még vagy tízet. :))

Még aznap hívtam a dokimat, és kérdeztem tőle, hogy tévedhet-e a teszt? Azt mondta, az kizárt. :) Még azon a héten behívott soron kívül, mert ő sem akarta elhinni. :)

Jó hosszúra sikeredett, bocsi. :)

Most vagyok 8 hetes. :)

2014. júl. 15. 16:23
 18/32 A kérdező kommentje:
Dehogy volt hosszú, minél részletesebb, annál jobb:) Gratulálok a babákhoz, olyan jó ezeket olvasni!
2014. júl. 15. 16:27
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
7 és fél éve vagyunk együtt, régóta terítéken volt a babatéma, de a feltételek nem voltak adottak. Aztán megbeszéltük, hogy jöhet és abban a hónapban eltört a párom gerince. 11 hónapot vártunk a felépülésre és első "éles" szeretkezésből sikerült a baba. Egyik hajnalban azt éreztem, hogy nekem tesztelni kell. Pozitív lett és vittem neki a tesztet, hogy nézze meg. Szegény fel sem fogta és el sem merte hinni, amíg orvos nem mondta, hogy baba lesz. Most 37 hetes kisfiú van a hasamban.
2014. júl. 15. 16:33
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

mi kb 2.5 évet vártunk rá, de ez a 2.5év nem volt az a minden áron gyereket csinálunk. csak sehogy sem védekeztünk és ha jönni akar nagy szeretettel várjuk :)

amikor összejött a baba 3x voltunk együtt, egyszer menzi után azt peteéréskor és a köv. menzi előtt. a peteérés a férjem szülinapjára esett :) meg volt az ajándékozás, én előbb elmentem aludni, mikor a férjem simogatásokkal felkeltett, nagyon kellemes és kimondottan jó volt együtt :)

azt egy szombati napon kellett megjönnie, a ciklusom sose volt hosszabb 28napnál és délelőttönként szokott megjönni tehát mikor 28. nap délután még semmi már sejtettem, azt 29. nap semmi. hétfőn délelőtt együtt voltunk, de mondtam a páromnak hogy csak óvatosan mert nem jött meg. azt melóba befele vettem tesztet titokban, és munka előtt megcsináltam 1-et. ilyenkor 12re mentünk de nekem csak 14-kor kezdődött a meló így volt két órám. hát a teszt pozi lett. örültem de éreztem hogy elsápadok... kicsit megijedtem. azt lementem dolgozni, de előtte két barátnőmnek megmutattam a tesztet nem bírtam magammal :) a párommal kb 3kor mondtam hogy pozitív lett. csak nézett rám...kérdezte hogy az mit is jelent :) és hát mire leesett neki nagyon örült, az nap már mondta a kis főnöknek hogy kíméljen a munkával. de azért biztos ami biztos még két reggeli tesztet csináltam...nagy volt az öröm és még most is nagy, 36 hetes vagyok lassan, már nagyon várjuk hogy kibújon :)

2014. júl. 15. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!