Tervezett, vagy nem tervezett baba volt? Hogyan derült ki, és mit éreztetek, amikor kiderült? Mikor, és hogy mondtátok el az apukának? Ő hogyan reagált?
Tervezett baba volt, a 4. próbálkozós hónapban egy nap késés után titokban teszteltem hajnalban. Amikor kijött a második csík, kirángattam páromat az ágyból, hogy ő is látja-e. Nagyon mély alvó, kb öt percig azt se tudta mit akarok tőle és miért :D
Nagyon örült, de a biztonság kedvéért mentünk és vettünk még egy tesztet, mikor másnap az is pozitív lett, hatalmas volt a boldogság.
Tervezett, de mikor megláttam a tesztet, az öröm mellett hatalmas kétségbeesés is úrrá lett rajtam, hogy vajon elég jó anya leszek-e, képes leszek-e 101%-ot adni a gyermekünknek... Röviden: az örömmel együtt majd' betojtam, hogy késze állok-e annyira, mint hittem. Aztán a kétcsíkos teszttel rohantam hozzá, hogy "Ezt nézd meg! Ezt nézd meg!" Ő azt hitte rossz a teszt, másnap vettünk még hármat. :) Biztos, ami biztos. A második tesztnél már ő is elhitte, hogy jön a pici.
Egyébként onnan derült ki, hogy nem jött meg, és mikor már 9 napja késett, néha picit szédelegtem, akkor szóltam páromnak, hogy ebben a hónapban talán sikerült a pici. Mivel terveztük, nem volt titok, nem volt nagy bejelentés, számított rá és várta a párom is, én is. A legszebb karácsonyi ajándékunk volt az a kétcsíkos teszt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!