Tervezett, vagy nem tervezett baba volt? Hogyan derült ki, és mit éreztetek, amikor kiderült? Mikor, és hogy mondtátok el az apukának? Ő hogyan reagált?
tervezett baba volt a kisfiam. 4 hónapja próbálkoztunk és én már kezdtem elszomorodni hogy nem jött össze pikkpakk, amikor párom megkérte a kezem. onnantól az esküvő lázában égtem, és így hogy nem a babára voltam görcsölve következő hónapban pozitív lett a teszt :)
amikor megláttam nem fogtam fel. valami romantikus módon terveztem hogy elmondom, de akkor és ott olyan izgatott lettem hogy csak bőgve kirohantam és megkérdeztem hány csíkot lát. könnybe lábadt a szeme, és kérdezte hogy a 2 azt jelenti? :) szóval semmi fennkölt, de nekem mégis örökre megmarad az a tekintet ahogy rám nézett :))
A miénk meglepetés baba,az orvosok 20% esélyt jósoltak hogy teherbe eshetek(5-6 havonta volt csak vérzésem).mikor a tesztet megcsináltam,odaadtam a páromnak hogy nézze meg.....nem nagyon hitt a szemének :-)
Most 40+2 hetesek vagyunk,de a nemét meg nem tudjuk,de mar nagyon várom.
Nekem volt 2 vetélésem és ezután egy nagy kivizsgálásom, hogy miért történik mindig ugyanaz! Nem találtak semmit (szerencsére), így elkezdtünk ismét próbálkozni decemberben! Mindig 25 napon estére jött meg! Természetesen minden hónapban el voltunk keseredve mikor láttuk, hogy megint nem! Április 4 én délután is vettem egy tesztet (aznap estére vártam hogy megjön), de végre 2 csík lett rajta :)
Minden hónapban azon agyaltam milyen felejthetetlen dologgal avassam majd be apát is :)
De én akkora örömmámorban voltam, hogy alig vártam hogy hazaérjek és akkor gondolkodás és köszönés nélkül csak a kezébe nyomtam a tesztet! Hát sírtunk és nem hittük el! Aztán persze jött az aggódás az előző vetélések miatt, de megcsináltattunk minden lehetséges vérvizsgálatot, és azóta tudjuk, hogy egy egészséges kisfiú lakik odabent, aki december közepén érkezik és már nagyon várjuk!
Az összes létező terhességi tünetem van, hányás, szédülés, orrvérzés, derékfájás, hasfájás, fejfájás... az előzőek miatt veszélyeztetett is vagyok, így max 2 hetente orvos + amikor még ügyeletre kell szaladgálni!
De ha 2x ennyit kellene elviselnem akkor sem érdekelne!
18+1 hkm
Megkérdezhetem miért szeretnéd ezeket tudni? Esetleg lehet Neked is gratulálni? :)
mégis mi a búbánat nem hasznos abban hogy a kérdező kérte hogy meséljük el a történetünket és mi megtettük? kedves lepontozó ha neked ez az örömed az életben akkor elég sajnálatra méltó lehetsz és szánlak :( próbálkozz társkeresővel, vagy keres facebookon csoportokat hogy ne unatkozz annyira vagy legyél magányos...
kérdező, szurkolok, hogy pozitív legyen ; )
Én az apuka vagyok, így azt nem tudom elmondani, hogy a Feleségem mit érzett akkor, amikor kiderült, de azt, hogy én mit, az igen. :)
Tervezett baba (mindkettő). Az elsőnél 2 tesztet csinált, 2 egymást követő napon. A második napon, este egy nagyon csinos fehérnemű szettben libbent be a hálószobába, amire a szám széles mosolyra húzódott, hiszen azt hittem, most is "dolgozni fogunk a gyerkőcön", aztán ahogy közeledett felém, láttam, hogy van valami a hasán: a szemceruzájával egy babatappancsot rajzolt oda. Nagyon örültem, de ezzel egyidejűleg meg is ijedtem attól, hogy apa leszek.
A második gyerek érkezését úgy jelentette be, hogy munka után, amikor hazaértem, a kisfiam átadott egy borítékot, amiben (a Feleségem kézírásával) az állt, hogy "Képzeld Apa, nagytesó leszek!" :) Azóta a Nagytesó 4, a Kistesó 1,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!