Terhesen meddig ajánlatos/lehet gimnáziumba járni?
11 hetes terhes vagyok, jövőre érettségizem. Én vagy az igazgatóság dönt arról, hogy meddig járhatok be?
Köszönöm a válaszokat.
18/L
Köszönöm a válaszokat. Igen, a babával minden rendben van.
Az iskolában nyáron minden szerdán van ügyfélfogadás, jövő héten fogok bemenni ez ügyben. Én is úgy gondolom, hogy amíg bírja a kismama, bejárhat. :)
Igen, tudom, hogy nem követendő példa, senkit sem buzdítok arra, hogy így csinálja, hiszen nem ideális dolog egyáltalán. Ha valaki azt mondaná most, hogy majd miattam lesz terhes egy lány, akkor inkább bevállalnám, hogy magántanuló legyek, hiszen nem akarnám senkinek sem azt mutatni, hogy ez milyen jó buli. Amerikában egyébként volt már példa olyanra, hogy tizenvalahány gimis lány összefogott és együtt teherbe estek azzal a céllal, hogy majd együtt nevelik fel a gyerekeket. Ezt én hatalmas őrültségnek tartom és nagyon nagy felelőtlenségnek.
Én egyébként nem vagyok abortusz-ellenes, mivel sajnos sok esetben jobb, ha nem születik meg egy olyan gyermek, akiről nem tudnak gondoskodni és egyáltalán nem is akarják őt. Mi azért tartjuk meg, mert a körülmények megfelelőek nálunk ahhoz, hogy fel tudjuk nevelni a kisbabánkat, és -ahogy írtam- terveztük is, csak nem éppen mostanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!