Meddig ajánlatos iskolába járni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Én még iskolába járok és sokszor érzem hogymegterhel.Most 23 hetes kismama vagyok.2008. febr. 19. 09:11
1/10 anonim válasza:
Szia. Azt hogy érted hogy megterhel?Fáj valamid? Vagy elfáradsz?Én 31 hetes vagyok, és a múlt héten csütörtökön hagytam abba a kőkemény fizikai, álló munkát.És még mindig bírtam volna, de a párom megálljt parancsolt. Semmi problémám nem volt, a baba is szépen fejlődik, nem vagyok vízes, és 5kg híztam eddig. Úgy hogy írd meg pontosan hogy mi terhel meg. Gratula a babóhoz
2/10 anonim válasza:
23 hetesen még nyugodtan lehet ücsörögni az iskolapadban...
nem kell rögtön otthon maradni
3/10 anonim válasza:
Szerintem addig járj iskolába még jól érzed magad. Nem vagyunk egyfomák. Mindenki másképp viseli. Én fizikai munkát végeztem és úgy gondoltam, hogy kb a 4-5. hónapig majd dolgozok,de a szervezetem közbeszólt. Hogyha nem érzed jól magad inkább ne folytasd ,ennyit szerintem nem ér. Pihenj amennyit csak tudsz.
Gratulálok a babához! 35.hetes kismama
4/10 anonim válasza:
Ezt teljesen magadnak kell eldöntened, hogy milyen megterhelést okoz a folyamatos ülés, minden ember más és más, beszéld meg az orvosoddal.
5/10 anonim válasza:
szia.én kb. a 20. hétig jártam suliba.sokan náthásan meg influenzásan jártak be nekem nem érte meg kockáztatni hogy elkapok valamit.egyébként megbeszéltem a tanárommal hoogy csak év végén kell bemennem vizsgázni az órákra nem kell bejárnom.neked nincs ilyenre módod?
6/10 anonim válasza:
Mindenki máshogy bírja, az első terhességemnél az utolsó napig dolgoztam, és nagyon fürge voltam, most meg alig bírom élni az életet, minden megerőltet, állandóan rosszul vagyok. Ha nem bírod, próbálj egyezkedni a sulival.
7/10 A kérdező kommentje:
Már elintéztem a suliba h. felmentsenek az órák alól csak gyakorlatra kell járnom.:)
2008. febr. 20. 11:22
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2008. febr. 20. 11:26
9/10 anonim válasza:
én is egyetemre járok,25 hetes vagyok de már csak pár órára járok be mert nem bírok ülni órákon keresztül.fáj az oldalam,hasam,keményedik és fáradékony is vagyok nagyon.szerintem egyáltalán nem tesz jót ha órákon keresztül ülsz egy helyben.
10/10 anonim válasza:
Milyen suliba jársz? Milyen képzésben tanulsz? Én is kismama vagyok, és szintén nappali képzés+ gyakorlat, de nem állnak mellém a tanárok! Lehet, hogy szeptembertől nem is folytathatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!