Mért nem ajánlatos nyújtozkodni terhesség alatt? Mi baja lehet a babómnak vagy nekem?
A köldökzsinór bármikor a baba nyakára tekeredhet!!!
Játszik vele a pocakodban, pakolgatja jobbra-balra, de nem tudja magát megfojtani, esetleg szüléskor, ha nem figyelnek az orvosok oda, de ez nagyon ritka eset, észreveszik időben, ha valami gond van.
Nem kell leszoknod a nyújtózásról, úgyis érzed majd, hogy mikor elég. Óriás pocakkal úgysem fogsz tudni már bármit bármikor... Azt csináld, ami jól esik.
A köldökzsinór nem a nyújtózástól fog össze-vissza tekeredni, hanem a babád mozgásától.
Jó babavárást!
Nekem az első trimeszter végén volt egy részleges placentaleválásom és akkor mondta a doki, hogy ne nyújtózkodjak. Mondjuk szerintem nem feltétlenül az ágyas nyújtózkodásra gondolt, hanem arra, amikor felfelé nyújtózunk, hogy elérjünk valamit.
De nekem nem is esett jól, mindig meghúzódott a hasam tőle. Most a második babámat várom, félidős vagyok és már az elejétől nem esik jól a nyújtózkodás, most is fáj tőle a hasam. Így én csak a lábamat, kezemet szoktam, a hasamat kihagyom.
én is hallottam a nyújtózkodós dologról, csak az a baj, hogyha reggel nem nyújtózok, rosszul vagyok, ha felkelek (hülyén hangzik, de így van). Szóval reggel két részletben szoktam nyújtózni, előbb a lábaimat, utána a kezeimet. A hasikómra vigyázok. A konyhában pedig tényleg nem nyújtózok, van kissámlim, arra szoktam felállni, ha valamit le kell venni.
22 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!