Tényleg nem ajánlatos fagyit enni terhesség alatt? Én majdnem minden nap eszem?!
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 09:26
1/18 anonim válasza:
Neha vannak olyan kerdesek!
Mar miert ne leheten!Ennyi erovel vizet se igyal.
2/18 anonim válasza:
Uh, tényleg?Én minden nap ettem terhesen, de a most hathónapos lányomnak semmi baja sem lett eddig.Mit hallottál, miért nem ajánlatos?
3/18 anonim válasza:
Amit megkívánsz, arra szüksége van a szervezetednek. Miért ne ehetnél fagyit? Mi olyan lehet benne, ami kimondottan káros lenne? Egyél nyugodtan! Egészségetekre!
4/18 anonim válasza:
elvileg a salmonella veszély miatt mondták régen. de én folyamatosan kívánom a fagyit. az egész terhesség alatt az az egy dolog volt, amit még hányós időszakomban is jól esett. úgyhogy ha kívánjátok egyétek, én is ezt teszem.
üdv 35 hetes km
5/18 anonim válasza:
Nekem is a fagyi az, amit még hányós korszakomban is kívántam!
Most is kívánom, és eszem is!
32 hetes vagyok!
:)
6/18 anonim válasza:
Én is szinte minden nap eszek, nem tudnék róla lemondani, bárhova megyünk muszáj fagyit ennem. Szerintem sem baj!
26 h. pocis
7/18 A kérdező kommentje:
Ha egy kicsit visszaolvasol/tok több kérdésnél pl:mit egyen biztonsággal és mit ne egyen egy kismama,írták a fagyit is csak nem indokolták,miért ne!Bocsi a tudatlanságomért,csak próbáltam valamire választ kapni?!Amúgy ha egy kérdés nem érdekel v hülyeségnek tartok,nem válaszolok rá,mert lehet valakinek fontos és esetleg normális választ is ad rá,vagy kap rá!
2009. jún. 2. 09:49
8/18 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm:-)Én én sem értettem miért nem ajánlják?!De akkor nem aggódom:-)
2009. jún. 2. 09:52
9/18 anonim válasza:
A kérdésed nagyon is jogos! Ugyanis a fagyi is tojásból készül és a szalmonella miatt veszélyes, főleg az utcai árusoktól, én akkor se vennék ha meghalnék érte. Viszont minden nap bevágok egy Magnumot :-), mert az tuti porból készül! Boldog babavárást és kérdezz csak nyugodtan ez a weboldal azért van. Sajnos előfordulhat, hogy olyanok is válaszolnak akik nem elég tapasztaltak, vagy suttyomban az erkélyen elszívnak néha egy - egy cigit.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)))
2009. jún. 2. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!