Tényleg nem ajánlatos fagyit enni terhesség alatt? Én majdnem minden nap eszem?!
Szia!
Én is nagyon oda vagyok a fagyiért!Szerintem rajtam fog a fagyis meggazdagodni!Az én szempontomból jó hogy föltetted ezt a kérdést,mert így okosabb lettem!Mi az hogy utcai fagyis?A cartedortól sem lehet fagyit venni?Az is utcai fagyis.Az is szalmonella veszélyes?Vagy az összes fagyi az?
Az utcai fagyist úgy értettem, hogy vannak ilyen bringás fagyikocsik kb. 4 különböző ízű gombocos fagyival... a fene se tudja, hogy honnan van a fagyijuk, csak árulják. Bár bevallom ilyet utoljára Békéscsabán láttam pár éve. Ezenkívül bármilyet ehetsz...
Tavaly volt szalmonellám szeptemberben thai étteremből csirkehús miatt... remélem a szülés sem lesz fájdalmasabb mint az a görcsölés... /15 hetes kismama
A fagyiba tojáspor van,amit ugye hőkezeléssel készítenek!Ezektől nem lehet szalmonellát kapni.Viszont olyan helyről érdemes fagyit vásárolni,ahol nem fagyasztják vissza másnapra,mert az már veszélyes lehet,de nem pont szalmonellát,hanem fertőzést okozhatnak az arra érzékenyekre.Egyébként a Magnumos válaszolónak üzenem,hogy a Magnum és társai is tartalmaznak tojás származékot és a boltban érdemes a hűtő mélyéről előkotorni,mert a teteje többször megolvadhat az ajtónyitogatáskor és attól is csúnya betegségeket kaphatsz,ha már 10-szer visszafagyott.
"egy cukrász"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!