Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tedd a szivedre a kezed....

Tedd a szivedre a kezed. Eddig hányszor rohantál a kórházba /dokidhoz hogy baj van?

Figyelt kérdés
Komolyan számtalanszor teszek fel kérdést,hogy itt fáj ott fáj,nem úgy van..hogy is van...,sokszor sőt szinte mindig azokat a válaszokat kapom,hogy " menj dokihoz"...! DE ti eddig hányszor voltatok és hány hetesek voltatok/vagytok???

2014. ápr. 30. 09:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam bent a szülőszobán, 25 hetesen. Éjszaka kezdődött, és reggelig nem maradt alább a menstruáció szerű görcsöm, nem segített a magnézium, zuhanyzás csak növelte a fájdalmamat.

Megvártam a 8 órát, és hívtam a védőnőt, aki az orvosomhoz irányított, aki berendelt a kórházba. Szerencsére semmi probléma nem volt, mehettem haza, és pár óra múlva elmúlt a görcs is.

Én is olvastam hasonló kérdéseket, de csak azért, mert valaki azt írja, hogy irány a kórház, nem fogok berohanni.

2014. ápr. 30. 15:22
 42/51 anonim ***** válasza:

Kérdező, erre mondják, hogy "Vadász, vadász..."

Ha ennyire felhúznak itt a válaszok, akkor miért teszel fel újra és újra kérdést, amikor tudod, hogy fel fogod magad idegesíteni? Ez a mazochizmus egy speciális fajtája?

2014. ápr. 30. 17:42
 43/51 anonim ***** válasza:
Én sose tettem fel ilyen kérdéseket és egyszer sem kellett külön elmenem az orvosomhoz nem volt semmi problémám. Egyébként ha tényleg bármilyen panaszod van, miért nem hívod fel az orvosod. Ő úgy is megmondja, hogy menj be vagy ne. Nem tudom miért vagy felháborodva. Gondolj bele, ha egyszer komolyabb tüneted lenne , te nem is gondolnád, inkább felteszel itt egy kérdést s mint sem hogy elmennél az orvoshoz és ne adj isten akkor már késő lesz.
2014. ápr. 30. 18:03
 44/51 A kérdező kommentje:

STOP!!!!!

Én nem vagyok felháborodva,csak nem értem a dolgokat..,ne válaszoljanak,ha nem tud érdemleges választ adni..!

2014. ápr. 30. 21:52
 45/51 anonim ***** válasza:

Nem éreztem magzatmozgást , azonnal bementem.

Nem volt gond szerencsére.

De barátnőm ugyan ezzel sürgősségi császározták mert összeomlott a baba keringése a rátekeredett köldökzsinórtól 34 héten.Ha csak legyint rá meghal a kisfia.

Ugyan azok a tünetek , de másféle kimenetele lett volna.

Inkább menjen feleslegesen az ember.

aki nem rohangálós szerintem felelőtlen,mert oké ne rohangáljon ha róla van szó de a gyerekét ne veszélyeztesse.

2014. máj. 1. 23:35
 46/51 anonim ***** válasza:
Mi nem érthető? Ha valami panaszod van a terhesség alatt, nyílván azt fogják tanácsolni itt neked, hogy kérdezz rá az orvostól. Én például sokat görcsöltem és bár a görcs lehet normàlis is, hisz nő a méh stb...jelenthet problémát is, mint nálam, mert nyílt a méhszáj. Honnan tudod eldönteni te az itt fáj ott fáj panaszokból hogy mi okés és mi nem az ? Azért itt mégiscsak egy kisbabáról van szó és az Ő érdekében inkább menjen be ezerszer is az ember az orvoshoz akár tévesen is, mint nem. Én így gondolkodtam és nagyon jól tettem! Ha te nem mész be egyszer sem, mert annyira biztos vagy abban, hogy mindig tudod, mi a normális fájdalom, az a te dolgod, de azért ne szólj meg másokat, mert ők minden miatt felkeresik az orvosukat. Személyes tapasztalat tényleg, hogy jobb inkább menni, mint nem. Nekem már három hónapos a kisfiam és hat hetesen azt vettem észre, mintha büdös lenne picit a pelusa, vagyis kissé megváltozott a szaga. Gondoltam, biztos hülyének fognak nézni, de beviszem a kórházba, akkor ugyanis csak ügyelet volt. Képzeld! Kiderült, hogy vesemedence gyulladása volt és a doki meg is lepődött, hogy milyen hamar észrevettem. Szóval én ilyen vagyok és voltam a terhesség alatt is és inkább menjek feleslegesen mindig.
2014. máj. 1. 23:52
 47/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 2. 10:20
 48/51 A kérdező kommentje:
Mindenki maga dönt..,ahogy Én is! Csak személyes véleményekre?tapasztalatokra voltam kíváncsi!
2014. máj. 2. 10:23
 49/51 anonim ***** válasza:
Ez így van pontosan ahogy írtad! A te gyereked és a te döntésed!
2014. máj. 2. 11:44
 50/51 anonim ***** válasza:
6. héten vérzés miatt mentem kórházba. Aztán a 18. héten, egy erős rosszullét miatt sürgősségin kötöttem ki, később kiderült, hogy "csak" szivritmuszavar volt, de mivel a babát nem nézték meg a kórházban, én meg aggódtam érte, ezért azon a héten elmentem megnézetni a dokimmal, hogy minden rendben van-e vele. Hogy őszinte legyek, fölöslegesnek tartom ilyenkor idegenek véleményét kérni. Ezért ilyenben soha nem is tettem, szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Hisz ha valami baj lesz a babával, nem fogom magamnak megbocsátani azért, mert a gyakori kérdéseken az egyik csajnak ilyen vagy olyan esetben minden ok volt. Lehet nála rendben volt, de ez nem azt jelenti, hogy nálam is az lesz. Vagy épp forditva.
2014. máj. 2. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!