5+5 hetes terhesen hasfájással bementünk a kórházba!
Meg ultrahangoztak. Petzsák van de embrio még nem
látható! Már volt 2 vetélésem és nagyon félek, hogy
megint baj van! A doktornő azt mondta, hogy vagy még kicsi
és nem látszik vagy nem fejlődik!?
Szia!
Szerintem holnap mennyél el egy másik dokihoz mond el,hogy volt vetélésed szerintem írni fog rá utrogestant.
Nekem ugyan így volt.
2014. ápr. 24. 01:04
Meg azt is megprobalhatod, hogy mennyire erosodik a csik! Ha eros, akkor ne aggodj :) ! Es igen, az elozo valaszolonak igaza van, ha mar voltak veteleseid, akkor nem artana mar most megelozni hormonpotlassal!
2014. ápr. 24. 02:09
Én mivel clostyt szedtem, mennem kellett már 5+4 hetesen. Nekem akkor csak a gesztációs gyűrű látszott még kb 1 cm (hüvelyi uh). Erre azt mondta a doki, hogy ez teljesen normális, de hogy biztos terhességet állapítson meg, egy hét múlva menjek u.h.ra, akkor voltam 6+6 napos, hasi uh-on még csak a petezsák látszódott, szikhólyag nem (kicsit meg is lepődtem, mert a kisfiammal ilyenkor már volt színhang is), de azt mondták, hogy semmi gond ezzel, ne ijedjek meg, így egy hét múlva megint kontroll, akkor már látszott a nagy "babszem" szívhanggal. Úgyhogy szerintem nincs okod még aggodalomra. Nem írta rá a papírodra, hogy mekkora a petezsák?
Esetleg keress fel egy "normális" orvost. Merre laksz?
2014. ápr. 24. 08:17
4/17 A kérdező kommentje:
Az utrogestánt felírták rögtön ahogy kiderült a terhesség. Több mint 2 hete hüvelykúp formájában használom! Még talán annyi, hogy 10 napig antibiotikumot kellett szednem mert a pisim nem volt jó!
5/17 A kérdező kommentje:
Svájcban élek, ezért is nehezebb! Ráadásul itt az a "módi" hogy nem kapsz semmi papírt ha orvoshoz mész vagy leletet, majd pár hét múlva küldenek egy levelet, csak arról ,hogy mit csináltak velem! A doki aki megvizsgált nem az én orvosom, csak épp ő dolgozott aznap a szülészeten, mert vasárnap (húsvétkor) mentünk be hasfájással az ügyeletre!Azért akartunk mindenképp bemenni, hogy megnézzék minden rendben van e (a vetélések miatt nagyon félek) de ehelyett rám hozták a frászt!
Szia,én is kb.5 hetesen mentem csak egy mákszem nagyságú pötty volt látható (én nem is nagyon láttam csak a doki)6 hetesen már volt embrió de nem volt szivhang,na akkor jól megijedtem mert nekem is volt már 2 vetélésem,7 hetesen nőtt a baba és már volt szivhang is.Most 8+4 vagyok majd hétfőn megyek uh-ra.Nyugi szerintem minden rendben lesz! Bár ha tudsz szerintem is menj el másik orvoshoz mert máj.6-a még messze van. Csak pozitivan! :0)
2014. ápr. 24. 09:36
7/17 A kérdező kommentje:
Csináltam egy új tesztet, az erősebb mint az első volt! Viszont megint fáj a hasam! Ha nem múlik még ma este irány újra a kórház!
Az tenyleg jo jel ha erosebb a csik :) ! Mi lett tegnap, jol vagy?
2014. ápr. 25. 19:11
9/17 A kérdező kommentje:
Végül egész hamar lefeküdtem aludni , és reggelre jobb lett! Voltunk ma orvosnál (háziorvos, ma kellett visszamennem a vizeletteszt miatt) aki azt mondta, ha nem vérzek és nem a hasamalja görcsöl akkor ne idegeskedjek! Viszont vettek vért (azt mondta nem érti ezt miért nem csinálták meg már hétvégén a kórházban)aztán meglátja mi lesz az eredmény (hétfőn lesz kész)! Ebből kiderülhet az is ha baj van?
Eleg sok mindent kimutat a ver, de remeljuk, hogy minden tokeletesen rendben lesz nalatok :) ! Ne idegeskedj! Nekem a kisfiammal szinte az elejetol fajt a hasam, szerintem ott, ahol megtapadt es az elejen nagyon panikoltam ez miatt, hogy gond lehet, de az eg vilagon semmi baj nem volt :) Nyugi <3 ! Es jo babavarast :) !
2014. ápr. 25. 22:18
Kapcsolódó kérdések: