6-án 3,5mm-s embrió látszódott az UH, ma (10-n) 5,1mm. Szívmozgás még nem látható, a doktornő csütörtökre visszahívott UH-ra. Ki járt így?
5.1 mm es embrio hat hetes kornak felel meg.
Hüv. vagy hasi uh volt? hasin nem biztos hogy egyértelmüen látszik a szivmüködés hüvelyin meg lehet hogy a napokban fog egyértelmüen látszódni.
Ha nő a baba és tényleg baba formája van nem szabálytalan amorf akkor nem kell aggódni. Csütörtökön lesz már uh-n szivmüködés látható ++++
- igen én is jártam már úgy hogy számitás szerint 7 hetes voltam az uh nem látott babát. ... -
FEL A FEJJEL!!!!
Nyugi,minden rendben lesz!!!
Kb hány hetes vagy?
Köszi a gyors válaszokat!
Hüvelyi UH-n néztek és sajnos nem tudjuk pontosan hány hetes lehetek.Kalkulátor szerint asszem 8hetes és 3napos, de a doktornő szerint csak 6 hetes körül lehetek.Nem a ciklus közepén volt pém, így a fogantatás is csúszott.
December 10-n kellett volna megjöjjön és 15-n még alig látható 2 csíkosat teszteltem, majd rá 5 napra lett egyértelmű a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!