Hosszan tartó haskeményedés? Most menjek kórházba? 37 hkm
egyetlen egy helyen olvastam most a neten, ha a haskeményedés napokig, vagy hosszú órákon át tart, azonnal keressek fel orvost.
orvosom nincs, max megyek a kórházba ügyeletre.
napközben aludtam amikor felébredtem akkor is be volt keményedve, szóval a pihenés nem segít.
most netezgetek, egyfolytában be van keményedve.
de a baba csuklott. szóval nemhinném, hogy baja lenne.
másnak volt már ilyen hosszantartó?
lehet hogy csak erősen feszül azt érzed
próbálj meg magnéziumot bevenni
ha reggel is ugyanezt érzed, akkor menj be ügyeletre
én is ezen agyalok, hogy biztos menjek, ne?
igen kemény, feszül, nem tudom melyik, de az egész hasam. de a baba mozgott egy minit. az jelent valamit vajon
ok, benézek.
legalább megnéznek
ha más nem
voltam bent!
gondoltam legalább megnyugodok, hogy ha majd szülnék, hogy jó kezekben vagyok, az orvosok vigyáznak az emberre...ezzel szemben kijön egy tikkes kék ruhás asszisztens (össze-vissza pislog, tényleg tikkes, remélem nem egy műtős asszisztens) és úgy beszélnek az emberrel mint egy kutyával! vannak amolyan vezényszavak ül, fekszik, stb
ez pont így mondja, hogy "Marad!"csomagot hozott?
erre én, dehogy hoztam, remélem minden rendben, csak szeretném ha biztos lehetnék benne.
erre ő: ide csak akkor jöhet be, ha marad is, minimum 24 órás megfigyelés.
én meg hát így eljöttem, egy szívhangot, annyit nem néztek meg.
hazafelé azt sem tudtam sírjak e vagy mit tegyek, hát én nem merek kórházban szülni ezek után!
Hétfőn lesz NST-m addig próbálok sokat feküdni, magnéziumozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!