Reggel óta tartó haskeményedés, enyhe görcsökkel kísérve jelenthet bajt? A meleg fürdőtől nem múlt és magnéziumot is vettem be.
na, ha baj van, akkor a meleg fürdővel megkoronáztad. Nem szabad! Beindíthatja a szülést! Azóta hogy vagy kérdező? Voltál orvosnál? Remélem jól vagytok!
28hkm
Minél előbb kórház!
De nekem ugyanez volt a 24. héttől szintén. Bent tartottak 3 napig, teljesen zárt volt a méhszáj, baba tökéletesen volt, de sajnos én ilyen keményedős, görcsölős típus voltam. Napi 3X2 magnerotot kellett szednem a végéig, szinte állandóan voltak keményedéseim és apróbb görcsök. Emiatt többször is voltunk ügyeleten, kórházban. Végül a 37. héten kezdett csak el nyílni a méhszájam, és 39+4-en született meg a kislányom. Azóta már 15 hónapos és most vagyok 6 hetes, ugyanerre számítok. 50 kg vagyok, kis vékony, valószínű végig annyira feszült a hasam, nem nagyon fért el a baba.
Kívánom, hogy veled minden rendben legyen!
irj majd!!!!
4-esnek:
a meleg víz nem indít be szülést!!! A dokik és a szülésznők a kórházban azt mondták (3 hétig feküdtem benn, egy hete "szabadultam"), hogy ha fájásaid vannak, a meleg víz elmulasztja őket, ha csak jóslók, és felerősíti őket, ha szülési fájások. Annyi, hogy a meleg víz lepényleválást okozhat, ezért nem szabad nagyon meleg vizet hosszabb ideig a hasadra engedni, vagy kádfürdőzni benne, amíg még zárt a méhszájad. ugyanis nyitottnál, már kádfürdőtzni sem szabad :)
kérdező, neked spk sikert, és írj, hogy mi van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!