25 hetesen mensi szerű görcsök+haskeményedés, meddig várjak?
Szia! Én is a 25.héten járok. Én szerintem a front miatt van. Nekem a 17.héten voltak görcsök,keményedések,akkor napi 3x2 Magne B6-ot kellett szednem,és vérnyomáscsökkentőt,1 hete már csak a gyógyszert szedem,mert elmúltak a görcsök és a keményedések is.
Az első terhességem alatt a hidegfront viselt meg nagyon (hidegfront alatt indult meg a szülés is). Tegnap ugye az jött és kutya bajom volt,ma meg jön a meleg,már reggel alig akartam felkelni az ágyból,életkedvem nulla,be is keményedtem és a fejem is fáj,nagy nehezen kimásztam a konyhába és vettem be 2 magnéziumot és kezdek jobban lenni,de mondjuk számítottam is arra,hogy ma ilyen leszek,mivel 25 hét alatt már 2x landoltam éjszaka kórházban és mind a kétszer melegfrontnál. Nekem lusta a babám,de tegnap óta annyit mozog,hogy jaj,egyedül éjszaka van pihi :) Ne aggódj,nincs semmi baj! Pihenj sokat,és szedd a magnéziumot
Én nem értem, tegnap egy hasonló kérdésnél mindenki azonnal kórházba küldte a kérdezőt, ő be is ment és bent fogták.
Én elmennék orvoshoz, az biztos.
Hogy vagytok, kérdező? Remélem, rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!