Másnak is keményedik a hasa, ha pl. feláll, előre dől?
Szia, nekem is már mindentől keményedik a pocakom, ha nevetek, fekszek, bármit csinálok, és általában estére szokott durvulni a helyzet, bár tegnap éjszaka is nagyon kemény volt. Nekem is a magnéziumon emeltek, meg azt mondta a szülésznőm, hogy ez normális, és mivel nekem vannak enyhe menses görcseim, így ezek már a jósló fájások. A méhszáj nálam is teljesen zárt. Nemsokára babázhatunk. Gratulálok
34 hkm
igen én is igy vagyok kb 1hete. holnap megyek a védőnőkhöz beutaloért kedden meg orvoshoz, meglatjuk mit mond.
34+4hkm
Köszi a válaszokat csajok :)
Kíváncsi vagyok, 2-es Neked mint mond majd a doki!
Szép utolsó heteket!
mondtam a védönöknek,aztmondták mindenképp emlitsem az orvosnak mert nekem esténként 1óra alatt kb 4-5ször van ilyen az elmult pár napban.nem fáj csak nagyon kellemetlen,de csak ez a pár darab és csak egy órát.nem minden este a héten kb 3-4este jelentkezett. És hogy ez még korai szerintük.na mostmár izgulok mi lesz kedden.majd megirom.
2es
Szia voltam dokinál. Megvizsgált aztmondta minden rendben van picit rövidült a méhnyak (méretet nem irt csak uhval nézte ott azt irta cervix 60mm)
Jósloim voltak pénteken menni kell ctgre. De teljesen zárt vagyok nem lesz korán baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!