Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hosszan tartó haskeményedés?...

Hosszan tartó haskeményedés? Most menjek kórházba? 37 hkm

Figyelt kérdés

egyetlen egy helyen olvastam most a neten, ha a haskeményedés napokig, vagy hosszú órákon át tart, azonnal keressek fel orvost.

orvosom nincs, max megyek a kórházba ügyeletre.

napközben aludtam amikor felébredtem akkor is be volt keményedve, szóval a pihenés nem segít.

most netezgetek, egyfolytában be van keményedve.

de a baba csuklott. szóval nemhinném, hogy baja lenne.

másnak volt már ilyen hosszantartó?

2014. ápr. 26. 20:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

16os vagyok. Én azt sem értem, hogy miért hozzák a babát4-5 órával a szülés után, hogy tessék lásd el..

Én este negyed 11kor szültem meg a lányomat. Sokáig kellett a szülőszobán feküdnöm, mert volt egy komplikált szülés ami miatt nem tolhattak fel a szobába. Nos kb. hajnal fél1-1 lehetett mikor felvittek. Rámparancsoltak, hogy aludjak. Persze nem tudtam, mert hatalmas volt bennem az adrenalin még meg a szobatársam is horkolt a gátsebem is fájt. Szépen eltelt az idő nyitott szemmel. fél 5 kor jött a nővér, hogy ki az ágyból zuhanyzás. :/ Majdnem összesetem a vérveszteségtől, de ez állítólag ilyenkor természetes. Erre vizit után fél9kor már hozták a lányomat, hogy itt van lásd el, most már valószínű nem fogsz összeseni.. Estére sem vitték el. A 3 nap alvás nélkül telt, mert az én kislányom nem fáradt el állítólag eléggé a szülésnél ami 3 óra volt össz-visz és azt mondták front is van azért sír egész éjszaka. Borzasztó volt. Depressziós lettem!

2014. ápr. 28. 23:20
 22/23 A kérdező kommentje:

iszonyat hogy mik mennek bent!

én meg utána kérdeztem, az otthon szülést nem engedik, illetve olyan engedélyeztetés kell hozzá ami nagyon szövevényes, max Pesten vállalja egy-két orvos aki fel van szerelkezve.

2014. ápr. 29. 14:56
 23/23 anonim ***** válasza:
Betegjogi képviselő minden kórházban van, oda elmehetsz, de én nem tenném ha ott akarsz szülni. Otthonszülés körülményes az első perctől kezdve az utolsóig mindig van valami intézni-kérvényezni-beadni-felfogadni stb. dolog. Nővérem itthon szült, elég sokba került és szinte minden héten intéztünk valamit. Ő már első perctől mondta, hogy itthon fog szülni. Kell orvos, dúla, bába, előtte szülés felkészítő tanfolyam, kórháztól engedély, utána gyerekorvoshoz elvinni a gyereket, védőnővel lebeszélni mindent és még sorolhatnék legalább 100 dolgot. Engedélyezik egyébként az otthonszülést van rá lehetőség, de iszonyat utánajárás és nem kevés pénz.
2014. ápr. 29. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!