Hosszan tartó haskeményedés? Most menjek kórházba? 37 hkm
egyetlen egy helyen olvastam most a neten, ha a haskeményedés napokig, vagy hosszú órákon át tart, azonnal keressek fel orvost.
orvosom nincs, max megyek a kórházba ügyeletre.
napközben aludtam amikor felébredtem akkor is be volt keményedve, szóval a pihenés nem segít.
most netezgetek, egyfolytában be van keményedve.
de a baba csuklott. szóval nemhinném, hogy baja lenne.
másnak volt már ilyen hosszantartó?
16os vagyok. Én azt sem értem, hogy miért hozzák a babát4-5 órával a szülés után, hogy tessék lásd el..
Én este negyed 11kor szültem meg a lányomat. Sokáig kellett a szülőszobán feküdnöm, mert volt egy komplikált szülés ami miatt nem tolhattak fel a szobába. Nos kb. hajnal fél1-1 lehetett mikor felvittek. Rámparancsoltak, hogy aludjak. Persze nem tudtam, mert hatalmas volt bennem az adrenalin még meg a szobatársam is horkolt a gátsebem is fájt. Szépen eltelt az idő nyitott szemmel. fél 5 kor jött a nővér, hogy ki az ágyból zuhanyzás. :/ Majdnem összesetem a vérveszteségtől, de ez állítólag ilyenkor természetes. Erre vizit után fél9kor már hozták a lányomat, hogy itt van lásd el, most már valószínű nem fogsz összeseni.. Estére sem vitték el. A 3 nap alvás nélkül telt, mert az én kislányom nem fáradt el állítólag eléggé a szülésnél ami 3 óra volt össz-visz és azt mondták front is van azért sír egész éjszaka. Borzasztó volt. Depressziós lettem!
iszonyat hogy mik mennek bent!
én meg utána kérdeztem, az otthon szülést nem engedik, illetve olyan engedélyeztetés kell hozzá ami nagyon szövevényes, max Pesten vállalja egy-két orvos aki fel van szerelkezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!