Tedd a szivedre a kezed. Eddig hányszor rohantál a kórházba /dokidhoz hogy baj van?
36 hetesen óvatosságból bementem a kórházba, mert órák óta rókáztam és nem akart abbamaradni. Akkor se rohantunk, de a szülésznő javasolta, hogy nézessem meg magam a biztonság kedvéért.
De görccsel, vérzéssel bemennék akár hússzor is, mert vizsgálat nélkül senki nem mondja meg, hogy van-e baj. Ha meg pont akkor nem megyek be, amikor kellett volna, akkor utána életem végéig gondolkozhatok azon, hogy jééé, hány éves lenne most a gyerek...
Csak egy példát teszek fel.....
Még annó feltettem egy kérdést,hogy mensi szerű görcseim vannak...meg itt fáj ott fáj...
Jöttek a menj orvoshoz válaszok..és közben pedig tudjuk mindannyian,hogy ez normális,mert tágul,nő a méhed és kinek ilyen kinek olyan érzés..!
Nem ennyire fajsúlyos, de saját példa: férjemnek egy hétig vírusos hasmenése volt, napokig az ágyból se tudott kikelni, lázközeli hőemelkedése volt, nagyon levertnek érezte magát.
Elkaptam, levertség, nem akarok kikelni az ágyból, stb. Fél napig hánytam (hasmenés nem volt!), 37,3-ig felment a hőm, aztán két nap múlva kutya bajom. És ugyanaz a vírus volt. Ennyit érsz a "nálad mi történt" történetekkel.
Te gyereked, te felelősséged. Ha megnyugodsz, hogy biztos nő a méhed, de a boncolás kimutatja, hogy tévedtél, mert nálad koraszülés volt - akkor mi értelme volt itt kérdezősködni?
De ezt a kérdést sem értem. Ha nem akarsz, ne menj orvoshoz, hanem bizonytalan információkra alapozva kockáztass.
Igen egyébként igazatok van meg nem is...
Szóval,hogy menjünk dokihoz,de ha alapból ilyen kicsit görcsölős..kicsit fájdogálós a terhességed...hogyan döntöd el mikor menj? mikor lehet,hogy csak apró tippekre lenne szükséged..,mert mondjuk nem vérzel és a baba bulizik odabennt..!
Én 1x rohantam, 16 hetesen, egy éjszakányi görcs után.
A doki elmondta hogy
1. 15-17 hetesen ez normális, intenzíven nő a méh , emelkedik ki a kismedencéből,
2. a MagneB6 max akkor használ ha szentelvízzel szedem, annyira kevés magnézium van benne.
Azóta ezt a két dolgot mindig le szoktam írni ha olyan a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!