Mennyi az esély arra hogy a doki befektet kórházba mert nyitódok? A 6. hónapban vagyok!
a múltheti orvoslátogatáson a doki ultrahangal megvizsgált és azt vette eszre hogy a méhszájam egy része nyitva van tehát valamilyen szinten nyitódok.arra lennek kíváncsi hogy ezt hogyan oldjak meg a kórházban.mert mar hallottam azt is hogy műtétileg de azt is hogy infúzión keresztül oldjak meg.kérlek segítsetek.
25.hetis kismama
Ne ijedj meg ennyire...első gyerek?
Milyen értéket mondott a doki?
20. héttől 2100-as értékem volt, mégis 36 hetes koromig dolgoztam, jól éreztem magam, könnyű volt a szülésem is.
22.héten 3100 volt
26.héten 2100 ....ezeknél fekvést és még több magnéziumot javasolt.
34.héten 2111...itt már be akart befektetni,viszont én meg nem.Kaptam tüdőérlelőt,pipolphent kellet szednem meg szigorú fekvés (férjem innentől betegszabit vett ki és foglalkozott a nagyobbal még én feküdtem)
36.hét után már semmit nem kellett szednem és ahhoz képest,hogy hetente mászkáltam nst-re,meg már nem csak feküdtem egész nap a 38. hét közepén szültem meg.
Ha ez miatt fenn áll a koraszülés veszélye akkor befektetnek és kapsz injekciót hogy ne tágulj tovább valamint tüdő érlelőt szoktak még adni, hátha mégis korábban jön a baba.
3 hétig feküdtem kórházban (nem ilyesmi miatt) és rengeteg kismama volt körülöttem hasonló problémákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!