2napja vérzek és a doki azt mondta tegnap nem ment el. Ma vissza kellett mennem ultrahangra, nem szabályos a petezsák. Mondta1%esély élő,89%elhalt,10%van méhen kívüli is van. Nem szabályos a petezsák biztos elhalt terhesség?
Nagyon sajnálom, én is voltam így :((
De ha valami nincs rendben, mire vár a doki???
Nálam odahívott még egy orvost, aki ugyanúgy kimondja, hogy elhalt a baba, és azonnal vittek a műtőbe.
Én a 1O%-ba tartoztam ezek szerint, mert vérezgettem és kiderült hogy méhenkívüli. Én sem értem miért nem tesz valamit a dokid?!
Sajnálom :((
Szia!
Hát...valószínű elhalt:(
Én is voltam így,(Csütörtöki napon tudtam meg és másnap reggel már meg is műtöttek:(
Minden jót neked!
Szia!Hát sajnos fél éve én is ilyen cipőbe jártam magam is láttam a hüvelyi uh-n hogy valami olyan furcsa a petezsák körül olyan amőba formájú volt másnap meg is műtöttek sajnos!Azóta tegnap voltam dokinál 6 és fél hónap elteltével ismét babás vagyok!remélem most nem lesz gond!
Vigyázz nagyon magadra mert nagyon ismerem ezt a dolgot!Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!