Felpuhult méh? Terhesség? Hány % esély van rá? Ma negatív volt a tesztem, de a nőgyógyászom megvizsgált, azt mondta, hogy puha a méhem, nem kizárt a terhesség.
Ezekkel tisztában vagyok.Az 1 hetest a fogantatástól érti, peteéréstől,tehát 3 hetes terhes lehetek.így tisztább.
Mivel clostyt szedtem, nem tudom, hogy mikor nem kéne megjönnie, mindig csak a norcoluttal jött meg a vérzésem.
Azt sem tudom, hogy mikor volt a peteérésem.Ha volt, biztos, hogy későn, nem a 28 naposnak megfelelő 14. nap körül, hiszen akkor már tényleg ki mutatná a teszt.
Ja, 2 hét múlva megyek vissza.Remélem lesz baba.
Ciciszúrkálás van, feszülés nincs
Menstruáció előtt is puha a méh szóval jelentheti azt is hogy meg fog jönni! Én 11 nap késéssel voltam orvosnál, megnagyobbodott felpuhult méhet írt a papírra a terhesség gyanú az csak az egyik oka, a másik a hormonzavar. Sok volt az ösztrogén és túl kevés a progeszteron (valószínű pont az elmaradt peteérés miatt- ez pedig nyilván kizárja a terhességet). Meg is jött pár nappal később...
Semmit nem jelent ez a lelet! Nekem ez már legalább ötször szerepelt a papírjaimon de terhes még sose voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!