Terhesség ellénere negatív teszt?
Van köztetek olyan, aki már párhetes terhes volt, de a teszt mégsem mutatta ki?
Holnap megyek vérvételre, mert már 9 napja késik, semmi jelét nem mutatja, hogy meg szeretne jönni. Közben a tesztjeim pedig negatívak.
Van értelme még reménykednem? Vagy ebből már nem lehet baba?
Nekem volt,hogy tíz napot késett,tesztelgettem,mondván hátha,de aztán megjött.Nem mondom,hogy minden veszve,de ne éld bele magad a vérvétel kimutatja,mert ott a hcg érték a mérvadó.de lehet,hogy még hamar teszteltél.
Azért szorítok.majd írd meg mi volt.:-))
Akor itt vagyok én az ellentábort képvislve.
Szerintem 9 napos késésnél már mutatnia kéne a tesztnek a babát,még akkor is ha késői ovud volt vagy spontán peteérésed.Szerintem nem vagy terhes,de dokit mindenképp keress fel,hogy tisztázzátok mi a késés oka.
29 hetes km.
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz!
Még mindig semmi. Ma kaptam egy beutalót vérvételre, az 100%-ra ki fogja mutatni, ha esetleg van baba. Persze, hétfőig várnom kell.
Majd megírom az eredményt.
ok!Csak nyugi,próbálj ne idegeskedni és nem hajtsd túl magad,mert ha tényleg elindult egy kis élet,nagyon kell vigyáznod magadra.
Jó hétvégét!
Szia!
A kismama vagyok,érdeklődnék,hogy mi lett a vérvétel eredménye?
(én írtam,hogy szerintem nincs baba)
2.válaszoló vagyok.Mi újság???Teszt???
remélem pozi!!!
De ha mégsem,ne keseredj el.:-)))
Tegnap voltam vérvételen és délutánra meg is lett az eredményem. Sajnos tényleg nem baba.
Pont ma 2 hete kellett volna megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!