2napja vérzek és a doki azt mondta tegnap nem ment el. Ma vissza kellett mennem ultrahangra, nem szabályos a petezsák. Mondta1%esély élő,89%elhalt,10%van méhen kívüli is van. Nem szabályos a petezsák biztos elhalt terhesség?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 11:46
11/18 A kérdező kommentje:
Jah és a szikholyag is látszik rendesen már!:) eddig csak kezdemény látszott de már nem!:)
2010. febr. 19. 19:43
12/18 A kérdező kommentje:
Ma voltam kecskeméten orvosnál.7,5mm-er nagy.:) szikholyag rendesen látszodid , petezsák szabályos.egyenlöre minden rendben van.2hét mulva kontrol ultrahang és ott eldöl hogy van e szivhang vagy nincs.Remélem lesz.köszönök mindent!:)
2010. febr. 24. 17:07
13/18 anonim válasza:
Nagyon örülök!!!!!!!! :)
Hány hetesnek felel meg a terhességed?
Feküdj, pihenj, amennyit csak tudsz!!! És ugyanígy bízz benne, hogy minden rendben lesz
14/18 A kérdező kommentje:
5hetesnek felel meg!De ha nem megyek el kecskemétre magán orvoshoz akkor elvették volna szerdán!És szerdán délután derült ki hogy 1 hét alatt duplájára nöt!
2010. febr. 26. 12:04
15/18 anonim válasza:
Jajj de örülök így ismeretlenül is! :)Csatlakozom az előttem szólóhoz,pihenj-pihenj-pihenj,és bízzál!Meglátod,minden rendben lesz!
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönök minden jó kivánságot!Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz!:) Két hét mulva ugyis kiderül!
2010. febr. 27. 12:16
17/18 anonim válasza:
13:35-ös vagyok
Biztos, hogy lesz szívhang!! 5 hetesen mentem mindkét fiammal dokihoz, és egy "üres" petezsák látszódott, semmi más! Na meg a + teszt, és az elmaradt mensi, ezek utaltak terhességre.
Nagyon drukk neked továbbra is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!