Most,27hetesen kiderült, hogy kisfiam lesz. Ez már biztos? Vagy van esély arra, hogy elnézte a doki? Állítólag látta a zacsiját.
Szokták mondani, hogy csak akkor biztos, ha kibújt :)
Előbb szokott történni tévedés, ha kislányt mondanak. A fiú biztosabb szokott lenni.
Nekem a 12. hét óta folyamatosan kisfiút mond a dokim, meg lennék lepődve, ha majd egy kislányt nyomnának a kezembe! :)
30hkm
nézegesd ezeket hátha látsz ismerős dolgot :)
én is türelmetlenkedem,így a brendo oldalán állítgatok össze fiús és lányos bevásárlólistát is.
sztem várd meg a 4d-t az már tuti lesz
na ezért kell fiú és lány névvel is készülni!
Amúgy a zacsi akár nuni is lehetett, a 4d biztosabb lesz!
Szép babavárást!
Igen ilyenkor általában már teljesen biztos.Kislányon többet szoktak vacillálni,azt nehezebb megállapítani.De ha egyszer fiút mondanak az nagy valószínűséggel fiú is marad.Egyébként,ha úgy fekszik már 16-17 hetesen is megtudják a nemét mondani,de te már 3 hónappal a szülés előtt állsz szóval,ha azt mondta fiú,akkor az már az is lesz.Nem kell készpénznek venni,de nagy rá az esély.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!