Tedd a szivedre a kezed. Eddig hányszor rohantál a kórházba /dokidhoz hogy baj van?
Első 2 terhességemnél nem kellett rohanni soha, mert minden a legnagyobb rendben volt.
Viszont harmadiknál 2x is mentem. Előszőr 17hetesen, mert napok óta nem êreztem mozogni. Utána 21 hetesen, amikor megindult a szülês.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
"5 hetes vagyok és az elejétől kezdve nagyon görcsölök folyamatos alhasi fájdalmam van ! 4*!voltam kórházban a 25 hét alatt és mindig azt mondták minden rendben..!DE mindenért nem rohanhatunk be...az a babának sem jó..néha csak érdemleges válaszokat szeretnénk és megkapjuk a "menj dokihoz" mondatot...
Gondolom fogok kapni hideget-meleget...,de nem bánom..!
Egyetlen egyszer mentem a 41. héten, de akkor meg is szültem, mert szivárgott a mecóniumos magzatvíz.
Sose voltam parázós szerencsére.
Most a lányommal se rohanok orvoshoz minden vacak aprósággal, horzsolással, lázzal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!