Novemberre vár valaki babát? Hogy vagytok?
a 2-es R vagyok. Megvolt a 12. heti ultrahang. Mindent rendben találtak. :-)
És kiderült, hogy 11+6 vagyok menzesz szerint, de a méreti alapján meg 12+3. Ez jelentheti azt, hogy korábban jön, mint a kiírt időpont? Tudom, hogy jöhet korábban mindentől függetlenül is, de az érdekel, hogy akinek idősebbnek mérik a babáját azok a babák valóban előbb is jönnek mint a kiírt időpont?
A méretei alapján azonosítják be gondolom. Ezt írták a papíromra, hogy menstruációs ciklus szerint 11+6, de méret szerint 12+3. Bár szerintem ez is csak saccolás.
Én nem Magyarországon élek, kicsit más is itt a terhesgondozási rendszer.
Szia! Én november 5-re vagyok kiírva. Szerdán voltam uh-n, 2402g-ra becsülték, kislányt várunk. :) elég nehéz már, főleg éjszaka átfordulni egyik oldalról a másikra. :) valószínűleg császározni fognak mert faros a kincsem és első baba. Te hogy érzed magad? Hogy fogják hívni a picit?
35hkm
Szió, én november 12.-re vagyok kiírva. Nincs már sok hátra! :)
Én egyre nehezebben viselem, sokszor érzem nagyon nehéznek a pocimat, és ha sokáig kell valahol állnom, akkor hamar elfáradok, és le kell ülnöm. Pár hete kínoz a gyomorsav is, egyik hajnalban ki is kellett mennem, mert olyan rosszul voltam. A pici sokat mozog a pocimban, sokszor kinyomja magát, az egy kicsit kellemetlen, mert feszül. Egyébként minden rendben van, hál istennek nem volt semmi gond a terhességemmel eddig. Nálunk első baba, kislányt várunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!