Szia!Én November 24-re vagyok kiírva ,második baba és kislányunk lesz nekünk is:-))Pont ma töltöttem a 36.hetet.Most jobban izgulok mint az elsőnél ,talán mert tudom,hogy mi vár rám:-)Aludni nem sokat tudok,2 óránként járok pisilni és a lábam is eléggé fáj:(Ezt leszámítva jól viselem
2013. okt. 27. 21:28
3/9 Soluna válasza:
Szia! Nekem már lent van a hasam. Nov 18 a nagy dátum az orvos szerint! Nyögvenyelős a vége...nagyon alacsony vagyok és nehezen férünk el már el.. aludni szakaszosan tudok... jó lenne ha kint lenne már :D Jaj és kislány :D
2013. okt. 28. 09:36
4/9 anonim válasza:
Szia! Én vasárnapra vagyok kiírva, de nagyon szeretném ha a napokban megszületne, már eléggé kínlódok, de eddig semmi jel. Kisfiú lesz, első baba.
2013. okt. 28. 10:25
5/9 Ananke válasza:
Szia!Én szombatra vagyok kiírva.De nem érzek semmit,jól vagyok semmi panaszom,jókat alszom.Nekem nagyon gyorsan mennek a napok,pedig én élvezem,hogy pocakom van.Még elviselném ha így maradnék.Bár nagyon kíváncsi is vagyok már a kis manóra.Ja nekünk kisfiúnk lesz :)
Jó baba várást,és könnyű szülést!
2013. okt. 28. 13:09
6/9 A kérdező kommentje:
Örülök hogy írtatok! Én sem tudok éjszaka aludni van hogy óránként fent vagyok nekem is fáj a lábam:(!
Már szeretnék rajta túl lenni nappal mindig alszok egy két órákat a nehezen át vészelt éjszakák miatt! A pulzusom is mindig magas így szinte egész nap szédelgek! Mindenkinek Gratulálok a babához! Az utolsó két válaszolónak ki tartást és könnyű szülést kívánok!
Hogyan fogják hívni a kisbabátokat?
2013. okt. 28. 15:32
7/9 Ananke válasza:
Köszönöm szépen! A mi kis manónk az Orion Medox kereszt neveket kapta.Mindegyikünknek külföldi neve van.
2013. okt. 28. 18:22
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok.
Én is köszönöm a bíztatást! A mi kisfiunk Benett lesz. Külföldön élünk, olyat akartunk amit itt is és otthon is ugyanúgy írunk és mondunk.
2013. okt. 28. 22:32
9/9 A kérdező kommentje:
Szép és egyedi nevek :) Nekünk nem olyan különleges a név amit választottunk de nagyon szép és nagyon tetszik is! A mi kislányunkat Horváth Noéminek fogják hívni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!