Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre kiírt kismamák...

Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Éreztek már mozgást? Izgultok?
2013. máj. 13. 22:15
1 2
 1/13 Ananke ***** válasza:
Szia!Én november elejére vagyok kiírva.Mozgást még nem érzek.Meg még nem is nő látványosan a pocim.Fizikailag jól vagyok,csak várjuk az amniocentesis eredményét,ezért nem vagyunk túl nyugodtak.Te mire vagy kiírva eleje vége?
2013. máj. 13. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

November 24-re vagyok kiírva,voltunk kombinált teszten még várjuk az eredményt,az uh minden rendben volt.Azt mondták,h kislányunk lesz.Jól vagyok,semmi tűnetem sincs.Mozgást még nem érzek.Második baba lesz van már egy kislányom.Te kérdező?

2013. máj. 13. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Én is nov. 24re vok kiírva :) mi csütörtökön megyünk 12 heti uhra, már nagyon várom :)

A tüneteim már a 10 héten elmultak viszont a fáradtság meg maradt, a picit persze még egy párhétig biztos nem érzem, de már nagyon várom. :)

2013. máj. 13. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia! En november 19-re vagyok kiirva. Tegnap voltam uh-on es a babam nagyon kis eleven, szinte egy pillanatra sem akart nyugton maradni, de sajnos en meg semmit sem erzek belole. Izgulni annyira nem izgulok, mert van mar egy kislanyom, szoval masodik baba, nagyjabol tudom mi var ram es a lanyom nem is hagy egyenlore elmelazni ezen.
2013. máj. 14. 07:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Nov 9-re vagyok kiírva. Vannak napok mikor meg se áll a babó! :D 2. manónk lesz! :D

Rosszullétem nem volt egy csepp se! Nemet még nem tudunk!

2013. máj. 14. 07:36
 6/13 anonim ***** válasza:

November 4-re vagyok kiírva. A babát (ő a 3.) betöltött 12 hét óta érzem minden nap, de csak napi 1-3 alkalommal. 14 hetes 4D-n 100%-ra mondták, hogy kislány.

2 fiú után most nagy a boldogság. :)

A tüneteim a fáradtság, étvágytalanság, és émelygés még mindig megvannak, de egyre enyhébbek.

Izgulni nem izgulok, a kisebb fiam is csak 11 hónapos, így elég friss az élmény, tudom, mi vár rám. :)

2013. máj. 14. 07:52
 7/13 anonim ***** válasza:

November közepére vagyok kiírva. A rosszulléteim még csak most kezdenek elmúlni. Nemét még nem tudjuk igaz nem is kérdeztük.

Kombinált teszten minden rendben volt. Még én sem érzem mozogni. De a hasamon már látszik, nem nagyon tudom már letagadni.

2013. máj. 14. 10:41
 8/13 anonim ***** válasza:

November 7-re vagyok kiírva, de legkésőbb 38 hetesen kiírják a programozott császárt, a baba érettségétől függően. Ő a 3. babánk, van már egy kisfiam és egy kislányom is. Tegnap voltam uh-n, végig ficánkolt és csapkodott, mintha integetett volna nekünk.

A nemét nem kérdezzük meg, meglepi lesz.

Mozgást mintha néha éreznék, de még nem az igazi.

Rosszuléteim nem voltak, sem most, sem az előző terhességeimnél.

Izgulni csak azért izgulok, hogy egészséges l egyen, a többi nem különösebben mozgat most. Tudom mi vár rám.

2013. máj. 14. 13:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Ki merre fog szülni? Én 11-re voltam edig kiitva,de most megin nagyobbnak mérték a 12. Hetin.....kisfiú:)
2013. máj. 14. 14:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Szóval : eddig 11-re voltam kiírva....:)))
2013. máj. 14. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!