Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok?
November 4-re vagyok kiírva, kislány lesz.
Minden nagyon szuper, leszámítva a meleg miatti álmatlan éjszakákat. :(
Kiságyat, rucikat már vettünk, szépen apránként szeretnénk mindent beszerezni.
És Te kedves kérdező?? Veled mi a helyzet?
Szia!
November 7. :) Nemet még nem tudunk, mert nem mutatja magát a drágánk, de jövőhét kedden kiderül, mert sajnos magzatvízvizsgálatot kellett csinálni ami kimutatja 100%ra a baba nemét. Eddig úgy tűnik, hogy Debrecenben fogok szülni, bár a párom költözni akar az ország másik felére, aminek egyrészt örülök másrészt agyrémet kapok tőle. Ha költözünk Szombathelyen fogok szülni. :D Rosszulléteim már majdnem lassan egy hónapja elmúltak, reggelente van még kis émelygésem, de belefér. :) Babaruhákat csak fehéret és világos színeket szerzek be, hogy jó legyen. :) Ja amúgy első baba! :)
Boldog babavárást Mindenkinek! :)
22 hetes :)
Sziasztok!
Én is Pécsen fogok szülni, mint a kedves első válaszoló. Első baba. Nemét még nem tudjuk. De ha kislány lesz akkor Petra, ha kisfiú akkor pedig Máté. Fogadott orvosom még nincs, de szeretnék, csak keresem a megfelelő személyt. Rosszullétek szerencsére elkerültek. Nagyon jól viselem a babavárást. Ezzel a meleggel jobban meggyűlik a bajom, pedig nyári születésű vagyok, de úgy tűnik nem függ össze a kettő. Eddig csak a babakocsit vettük meg, azt is csak most hétvégén, a többit meg majd szép apránként. A szüléstől nem félek, inkább attól, hogy milyenek lesznek bent az emberek. Nem-e fognak lenézni a korom miatt. Amúgy is olyan érzésem volt a múltkor is mikor vártam az orvosra, hogy nem igazán akarják elhinni, hogy novemberre vagyok kiírva. Tény, hogy vékony vagyok, és nincs nagy pocim, de hát nem lehet mindenkinek nagy. Mindenki más, mindenki más géneket örökölt és ez így van rendjén.
Minden jót nektek!
Szia! Nekem első baba, és nov. 25-re vagyok kiírva. A 12. héten 99%-ra mondták, hogy kislány...meglátjuk. :) Talán túl vagyok a rosszullétek nehezén, de van úgy, hogy visszatérnek a reggeli hányingerek. A meleget én sem bírom, csak a hűvi szobában a ventilátor mellett. Örülök neki, hogy nem most nyáron szülök, mert ilyenkor a kórházba meg lehet gyulladni, ott még a levegő sem jár. Jó lesz az a novemberi időpont. :) Nekem is van fogadott orvosom. Hát mindenkinek Kívánok további Boldog Babavárást, és szerencsés szülést novemberben!
27/L
Teljesen megértelek, én is izgulnék. Nekünk szerencsére eddig minden eredmény jó lett, de maximálisan átérzem a helyzeted! Kívánok sok erőt, és sok-sok pozitív gondolatot!! Biztos minden rendben lesz a kis Pocaklakóddal. Tudod, annyiszor olvasni, hogy fals eredményt hozott az AFP! Tuti Nálad is ez van!!!
Majd írd meg, hogy mi lett!
24+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!