Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Hányadik baba? Tudjátok már, hogy mi lesz? Rosszullétekkel, hogy álltok? Van fogadott orvosotok? Hol fogtok szülni. Bocsi a sok kérdésért. Ha valamire kíváncsiak vagytok én is szívesen válaszolok a kérdéseitekre. Boldog babavárást.2012. júl. 2. 19:36
11/13 anonim válasza:
2. és 9-es vagyok, köszönöm szépen, jól estek a szavaid kedves 10-es! Mi is nagyon reméljük, hogy minden rendben van és lesz is!
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Voltunk párommal 4d-s ultrahangon, hogy végre ő is láthassa, mert a munkája miatt sajnos a kötelezőkre nem tud eljönni. Kiderült, hogy kislány. Szépen fejlődik, minden rendben van vele. Cukorterhelésen gondolom már mindannyian voltatok. Milyen lett az eredmény? Mármint jó, vagy rossz? Nekem teljesen jó, aminek örülök. Hízással, hogy álltok? Én 49kg és 170 cm voltam az elején, utoljára 54 kg voltam, szóval 5kg hízás eddig, bár annyira nem feltűnő, csak aki tudja milyen voltam előtte az veszi észre. Boldog babavárást.
2012. aug. 22. 02:22
13/13 anonim válasza:
9-es vagyok: az amnio hál'istennek jó eredményt hozott, egészséges kisbabánk lesz. Cukorterhelés nekem már a 23. héten volt, tökéletes volt az eredménye. Épp ma voltam a 28-29. heti nőgyógyászati vizsgálaton. A méhszáj még teljesen zárva van, pedig féltem, mert szoktam keményedni és görcsölni esténként. Nézett a doki szívhangot is, az is jó. Remélem, minden így is marad! Már alig várom a következő UH-t! És főleg azt, hogy megszülessen végre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!