Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre kiírt kismamik...

Novemberre kiírt kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 12:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én novemebr közwpére vagyok kiírva, s elég jól viselem. Derekam fáj néha, meg a lábbam szokott görcsölni, de amúgy semmi vészes!

Nálad?

2009. szept. 17. 12:15
 2/18 A kérdező kommentje:

A derékfájás eddig engem elkerült, sokat pihizek, próbálom kiolvasni az összes terhességi-csecsemőápolási-nevelési könyvet..te is olvasol sokat?

Próbálj meg eljutni kismamamasszázsra, vannak ingyenes helyek is, a vedőnőd segíthet, hogy hová lehet bejelentkezni? És akkor nem fog fájni, kimasszírozzák és megtanítják a helyes tartást és akkor nem lesz ilyen gond többé, megéri!

2009. szept. 17. 12:32
 3/18 A kérdező kommentje:

Én leginkább azt vettem észre, hogy mekkorát nőtt a pocim. Én kisfiút várok, nemrég fejeztem be a mosás-vasalásos akciót, végre megvan minden és a helyén is, már csak kismacit kell festenem az ágya fölé.

És nálad, készülődés, érzelmileg, szellemileg, írsz blogot vagy naplót esetleg?

2009. szept. 17. 12:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Mi nov. 15-re vagyunk kiírva.Nagyon fáradékony vagyok és nehézkesen mozgok a pocakomtól:)Édes teher.De igyekszem nem elhagyni magamat-takarítok,főzök, mosok, rendezkedek.Nálunk már csak apróságok hiányoznak.És kislányt várunk:)Sokat gondoltok a szülésre?Várjátok?
2009. szept. 17. 13:13
 5/18 A kérdező kommentje:

Csak úgy elröpült ez a 7 hónap - már elképzeltem sokszor, hogy milyen lesz a babával az élet, az elsőt várom, mellettem van már a kiságya, beleképzelem őt is :) Ezek a 4Ds uh.-k szupik, de hát még mindig változik a kis arca, teste, még mindig nem tudom kire hasonlít inkább..

Szülés jó lesz, gyors és boldog - érzem :)

2009. szept. 17. 13:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nov. elejére vagyok kiírva mondjuk második gyerkőc(kislány), van itthon egy örökmozgó 2 évesem, de én ezt most nagyon rosszul viselem, alig várom hogy megszüljek :)

Nehezen mozgok, nyom vmi idegeket a baba és a combomba sugárzik. Nehéznek érzem a hasam és a szokásostól fele annyi házimunkába is kifulladok, elfáradok, amitől viszont ideges leszek hogy miért nem bírom? :))

Első babámmal (ő is november) ilyentájt már szinte mindennel kész voltam, kórházi táskát bepakoltam stb.

Most semmire sincs időm, még a babaszoba sincs csak félig készen...

De még van egy kis időm talán :)

Mindenkinek gyors szülést és jó egészséget!!!

2009. szept. 17. 13:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Sosem lesz teljesen kész semmi, mindig lesz valami elintéznivaló, valami befejezetlen dolog, gratulálok Mindenkinek!
2009. szept. 17. 13:37
 8/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

ÉN nov. 11-re vagyok kiírva és hát ez a derék,hát és lábfájás engem is kínoz már.A fekvés is van hogy macerás,mert nehéz eltalálni a jó pózt.A szülésre egyre többet gondolok és talán egyre jobban félek tőle.Mi lesz ha nem bírom stb.,de ugyanakkor már nagyon várom hogy láthassam a kisfiam.Még egy két dolog nekünk is hiányzik.Ti már az ágyat is fölállítottátok?Istenem ha belegondolok még a kórházi cuccom sincs meg.És hol fogtok szülni?Én a Dél-Pestiben.

2009. szept. 18. 05:41
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen, kiságy mellettem van :) Kórházi cucc még ráér, félni meg ne félj egy cseppet sem, inkább csak izgulj egy picit, ami egészséges - a tested pontosan tudja, hogy mit tegyen, a félelem meggátolja a természetes folyamatot, koncentrálj inkább arra a részedre ami nagyon várja a kis édest! Szorírok!
2009. szept. 18. 08:10
 10/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Én is november 15re vagyok kírva és kisfiú lesz, az első babám! Hát a kórházi cuccom nagyjából megvan, babakocsi, ágy, pelenkázó megvannak, de a szoba sajna még nincs kész! Párom nagyon elfoglalt :(! Pedig már megvettük a bordűrt, a gyereklámpát csak fel kéne tenni! Talán hétvégén.... Én Győrben fogok szülni!

2009. szept. 18. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!