Novemberre kiírt kismamik hogy vagytok?
05:41 -es vagyok.
Köszi a biztatást,remélem gyorsan fog menni minden,de tartok tőle mivel az első baba.Naplót nem vezetek,de majd ha megszületik utánna tervezem.Van olyan babanapló amibe fényképet is lehet tenni.És te vezetsz naplót?
Sziasztok!
Én november 8.-ára vagyok kiírva.Én a 3.babámat várom.Sokkal nehezebben bírom mint az előző két terhességemet.Sokat keményedik a pocakom és néha olyan nehéznek érzem mintha ólmot cipelnék. A baba helyét most fogjuk kialakítani. Már csak pár dolgot kell venni. Babakocsi,gyerekágy, pelenkázó már meg van stb.
Szóval sok munka van még, csak az erőmet kell beosztani.
Én is Győrben fogok szülni . Dr. Nagy Miklósnál.
Szia.
Tavaly novemberben én is megválaszoltam ezt a kérdést. Hát azóta már van egy gyönyörű kisfiam, aki nov.14-én született meg.Nagyon ügyes nagyfiú már!
Remélem nem lesz gondod a szülésnél!
Jó babá
zást!
"A"
2009.09.18. 05:41-es válaszoló vagyok.
Hogy vagytok "novemberi kismamik"?:-)))
Kinek hogy alakult a szülése?És neked kedves kérdező?
Képzeld én azt mondom hogy tök jó szülésem volt.Voltak nagy fájásaim,de nem gondoltam volna hogy ilyen jól viselem és hajnali 2:30-kor kezdett folydogálni a magzatvíz és 12:10-re meg lett a fiam.Iszonyat gyorsan elrepült az idő,csak azon kaptam magam hogy mondták 9-kor délre ebből baba lesz.És majdnem el is találták :-)))
A párom bent volt,ja és hozzá fűzöm hogy 11.-ére voltam kiírva és az én szülinapomon 17.-én született meg a fiam 10 perc eltéréssel mert én 12:20-ra lettem meg:-))))
Most várjuk a kistesót és vele pedig dec. 30.-ére vagyok kiírva.Hát kíváncsi leszek abból mi lesz?:-))
11:53as vagyok.
Utolsónak: Gratulálok a második babához! Bátor vagy, hogy ilyen hamar jön a következő!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!