Novemberre kiírt kismamik, hogy vagytok?
Akkor szinte egyszerre szülünk:)Nekem a hányingeres időszak már elmúlt,a fejem az szokott fájni elég sűrűn.Mostanában meg elkezdett fájni a derekam is.
Egyébként én is kislányt szeretnék:)Kiskunfélegyházán fogok szülni.Te?
Én nov. 23-ra vagyok kiírva, szépen gömbölyödünk, már 2 hete érzem, hogy mocorog, a héten már apa is érezte. 2. baba lesz, még mi sem tudjuk a nemét, 2-án megyünk babamozizni, már nagyon várom. Eddig amúgy minden ok. volt.
Hol fogsz szülni?
Én még sajnos nem érzem a csöppségem mozgását,de már nagyon várom a pillanatot:)
Kiskunfélegyházán fogok szülni.Te?
Egyébként boldog babavárást kívánok mindkettőtöknek:)
Szia!
Én nov. 29-re vagyok kiírva. Nemét nem tudjuk, de igazándiból nemis érdekel. Az előzmények miatt inkább az egészsége a lényeg. Nekem ez a 3. terhességem, és pár napja érzem a mocorgást, de nem mindig.
Émelygés még reggelente van, de már nem vészes. Hízni még egy dekát sem híztam, pedig nem voltam eddig hányós. méhszájam már nyitva,így pihennem kellene, de nem nagyon van rá lehetőségem.
Van már egy 15 hós kisfiam, így mi nem vásárolunk babaholmit. Majd örököl a kistesó:)
Veszprémben fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!