Novemberre kiírt kismamik, hogy vagytok?
Szasztok!
Én november 20-ra vagyok kiírva.A Dél-Pestibe fogok szülni.Nekünk tuti,hogy fiúnk lessz,már a 15.héten megmondták.Úgy feküdt,hogy egy az egybe láttuk a kukit:)
Mivel nem vagyok babonás én már sokmindent megvettem.Volt egy nagyon jó akció és a babaágyat,ágyneművel,baldahinnal.Ez az ágy egyben pelenkázó is.Kis rucik is vannak,de persze sok minden hiányzik még.A babakocsit a nővérem veszi neki.A pocim már nőtt.Én nem az első 3 hónapban hanem most vagyok rosszúl.
Kellemes babavárást mindenkinek!!!
Sziasztok!
Én november 12-re vagyok kiírva. Én is a Dél-Pestiben fogok szülni. Nekünk már szinte minden megvan, igaz 2. babóca, tehát örököl a nagytesótól sokmindent. Mellszívót és 1-2 ruhát vettem csak pótlólag. Én ezeket a frontváltozásokat viselem nehezen, ma pl. egymás után kapkodtam be a mg-ot, mert egész nap keményedik a hasam. Remélem estére elmúlik.
Boldog pocaknövesztést mindenkinek.
Sziasztok!
De jó hogy látom vannak itt "Dél-Pestiek" is:-)))Ezt nem rosszértelemben mondom.Én is ott fogok szülni és nov. 11.-ére vok kiírva.Még mi sem vásároltunk semmit,még korainak tartom,de spórolni már lehet.Mi kisfiút várunk.
Boldog babavárást mindenkinek!Akik a Dél-Pestiben fognak szülni megkérdezhetem h kinél?
Keves 18:52-es!
Én dr. Kerényi Jánosnál fogok szülni és maximálisan meg vagyok elégedve vele:-)))A te orvosodat nem ismerem mert sajnos mégcsak most jöttem rá hogy itt "pesten" milyen aranyos orvosok is vannak.Én vidéki vagyok.Sok szerencsét és boldog babavárást mindenkinek!
Köszike a választ csajok...:-))
mindenkinek boldog babavárást és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!