Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Írjatok,minden érdekel2013. ápr. 25. 15:47
1/14 anonim válasza:
November 21-re vagyok kiirva:D Ma vagyok 10 hetes. Ma tok energikus voltam, rohangaltam, mint pok a falon. Egyebkent eddig szinte tunetmentes vagyok, ugy, mint az elsovel:D
Neha egy kis emelyges, belefer:D Egyik nap alig tudok felmaszni a lepcson, masiknap felszaladok.
2/14 anonim válasza:
egésznap émelygés, enyhe mellfeszülés, teljes étvágytalanság :(
3/14 A kérdező kommentje:
Én November 24 re vagyok kiírva,nálam igazából csak a fáradság van ,de az nagyon.Egész nap aludnék,ami nem megy egy 2 éves mellett,szóval nekem is a 2. babám:-)Kedves első kislányotok vagy kisfiútok van?Mennyi idős?Én már nagyon várom a 12 hetet,hogy túl legyünk a kombinált teszten és hogy lássam a kis drágánkat:-)
2013. ápr. 25. 16:23
4/14 anonim válasza:
1. vagyok. Kislanyom van, 3 ev, 4 honap lesz kozottuk. Ha makom van, szulinapi ajandek lesz, de akkor 38+3-ra kell szuletnie. De elkonyveltem, hogy mindegy, hogy aznap fog e szuletni, en mar szulinapi ajandeknak veszem. Mar az ajandek, hogy kozel lesz a szulinapunk. (30. szulinap, a fene gondolta volna, hogy igy fogom varni a 3 x-et:D)Lanyom akkor szuletett, amikorra mondtam neki (38 hetre, kedd kora reggelre kertem, s pontosan akkor jott)...na persze azota nem olyan szofogado:D Nagyon varja a kistesot. Tied varja, mennyi lesz koztuk? Fiut vagy lanyt szeretnetek? Mi talan egy picit jobban fiut, de igazabol mindegy, ez csak olyan extra kivansag:D
5/14 A kérdező kommentje:
Reméljük,most is bejön a szülési kérésed:-)Nekem is kislányom van 2 év 5 hónap lesz közöttük,A lányom is majdnem a szülinapomra érkezett(1 héttel később),mert ő még úgy gondolta,h jobb lesz odabent.:-)Remélem most hamar érkezik a manó egy kicsivel.Mi is kisfiút szeretnénk talán jobban,de annyira imádom,h lányom van ,h nagyon örülnék még egy kis csajnak is.Bár én most nagyon fiút érzek ,a lányomnál bejött ez a megérzés dolog:-)Még nincs 2 éves szóval nem igazán fogja fel ,h most lesz kis tesója:-)
2013. ápr. 25. 19:19
6/14 Ananke válasza:
Szia!Én november 6.-ára vagyok kiírva,és első baba lesz :) Holnap megyek a 12 hetes ultrahangra,Már nagyon várom,hogy megint lássam és halljam :) Hát én nagyon hamar elfáradok,de párom cipel sétálni.A lépcsőzés nem jó alig kapok utána levegőt.Étvágyam sajnos nem nagyon van,hányingerem szerencsére már csak akkor,ha éhes vagyok.
7/14 anonim válasza:
Sziasztok. Én november elejére vagyok kiirva. Semmi tünetem :) igaz a lépcsőzés nekem is nehezen megy.
Jövőhéten megyek dokihoz, remélem minden fontos infot elmond mégegyszer. Szeretme sokszor hallani az ilyen dolgokat.
Ti mikor kezdtek el vásárolni?
Nekünk első baba :)
12+5hkm :)
8/14 anonim válasza:
7/7 es vagyok. Látszik már a pocakotok? Én nem tudom eldönteni, hogy az még a felfúvódás vagy már a pocak. Raknátok fel képet majd? Holnap rakok fel én is :)
12+5hkm
9/14 A kérdező kommentje:
Nekünk elég sok minden megvan az első gyermekünktől,így igazából csak pár dolgot kell majd vennünk,Én ezt kb olyan 25 és 30 hét körülre tervezem.Nagyon várom már én is a vizsgálatot ,h láthassam őt:-)
2013. ápr. 25. 20:57
10/14 A kérdező kommentje:
6 os válaszoló ,majd ha van kedved írd meg,h mi volt a 12 hetes vizsgálaton:-)
2013. ápr. 25. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!