Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre kiírt kismamák...

Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Írjatok,minden érdekel
2013. ápr. 25. 15:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sajna rajtam semmi nem látszik,az előző terhességemnél meg nyúlt a bőr meg felesleg is maradt,szóval arra még várnom kell:(
2013. ápr. 25. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! November 7 nalam a datum. Masodik baba, mar kerekedik a pocakom:-) hetfön megyek 12 hetes uhura, mar izgulok:-) eddig minden finomsag utolert, hanyinger,hanyas, fejfajas, mellfajas, es a legrosszabb a folyamatos alomkor:-( remelem lassan elmulik, hiszen ez mar a masodik trimeszter :-) :-) :-) :-)

12+1 hkm

2013. ápr. 26. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Én november 11re vagyok kiirva, második baba lesz (a nagylányom 5ik szülinapi ajándéka lesz). Remélem kislány, mert rengeteg rózsaszin holmink van, de az sem baj, ha kisfiú. Császármetszés lesz, megint, ez már biztos.

Teljesen jól vagyok, elmúlt a hányingerem és az émelygésem, nem hiztam súlyban, de pocakom nagyobb. Ma vettem fel először kismama nadrágot, és végre kényelmesen ülök. Hamar elfáradok, szentimentális vagyok, sértődékeny, és sokszor éhes :)

Jövő héten megyek dokihoz.

2013. ápr. 26. 13:42
 14/14 anonim válasza:

Sziasztok! November 4-re vagyok kiirva, O lesz az elso babank. Most vagyok 16+4 hetes, egyenlore meg nem tudom, hogy fiu lesz-e vagy lany, de nagyon kivancsi vagyok. :)A pocakom mar arulkodik, eddig csak a felfujodas miatt tunt nagyobbnak, de most mar en is latom a tukorben a valtozast. :) Az emelygos, hanyingeres tuneteim elmultak mar, energikusabbnak is erzem magam. A derekam gyakran becsipodik, ami az orvos szerint vegigkiserheti a babavarast. Ma voltam AFP es hepatitis vervetelen. Az AFP eredmenye 2 het a hepatitise 1 honap. Remelem minden rendben lesz.

Szep napokat kivanok Nektek!

2013. máj. 23. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!