Novemberre kíirt kismamák hogy vagytok?
Szia! Nekünk első baba lesz, kisfiú. Külföldön élünk, itt már nincs az a nagy meleg szerencsére. Egyébkènt jól vagyok, 2-3 napja egész lent rúgdos, bombázza a hólyagomat úgyhogy örökké pisilnem kell , de hát ez legyen a legnagyobb bajom :-)
Te kérdező, hogy vagy? Első baba?
26+2 hkm
Elso baba, kislany :)
Mar nagyon durva akrobata mutatvanyokat hajt vegre, ulve alul, fekve egeszen a koldokom folott picivel erzem. eleg aktiv kislany, egesz nap tesz-vesz, ejjel nagyreszt viszont alszik velem egyutt. nagyon jo alvokám van, most is 11 orat aludtam. szept. 4-ig dolgozom (Ausztria), aztan vegre koncentralhatok teljes mertekben a babaszobara, lakasra, szeretnek varrogepet venni, kisruhakat horgolni. Kiirt datum: november 7.
Te kerdezo, hogy vagy?
25+6 h boldog kismama
Szia!
2. kislányunkat várjuk! :D
Hát a meleggel meg kell birkózni! :D Nehéz de megoldható!
Te hogy vagy?
Kicsi lányom odabent sokat mocorog! Szinte meg se áll! :D
Gratulálok mindenkinek!
Én November 24 re vagyok kiírva,második baba és nagyon kis aktív ,már sokszor a köldököm körül mocorog(inkább rúgdos).A neme még nem 100 százalék,de úgy fest,h kislány:-))A meleget nagyon jól viseltem,azt hittem,h sokkal nehezebb lesz,főleg,h egy 2 éves után is rohangálok:-)Ma megyünk 4d re,nagyon várjuk,h láthassuk őt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!