Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is tartsa meg 15...

Szerintetek is tartsa meg 15 évesen a babát, ha?

Figyelt kérdés

Oké, kicsit hosszú sztori lesz, de igyekszem rövidre fogni.

Szóval van egy barátnőm, nevezzük L-nek, 15 éves. Lefeküdtek a barátjával, gyógyszert szedett, de antibiotikum-kúrája volt... így most kb 2-3 hónapos terhes lehet.

L jó családból származik, apukája nagyon gazdag, 5 gyereket tart el, anyukájával egy kis lakásba élnek külön. Elég erős suliba jár, közepes tanuló.

Még nem mondta el a szüleinek, de a terhesség biztos.

Fél, hogy hogyan fogja felnevelni, hogy segítenek-e a szülei. Most azt tervezi hogy megvárja a 18 hetet amíg lehet abortuszt végeztetni, aztán mondja el a szüleinek, hogy ne tudják már elvenni tőle a babát.

Nagyon ragaszkodik a kicsihez, azt mondja nem tudna a tudattal élni hogy megölte a saját gyerekét.

Ő tulajdonképpen már eldöntötte hogy megtartja, csak tudja hogy én nagy GYIK-függő vagyok és megkért hogy írjam ki a történetét, hogy tanácsot kérjen érett, felnőtt emberektől, akik nem a rokonai, tehát nem elfogultak vagy ilyesmi.

Normális véleményeket kérnénk!

2014. ápr. 9. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 A kérdező kommentje:
De miért hülye? Mert 2 év járás után, fogamzásgátló használata mellett lefeküdt a barátjával?
2014. ápr. 9. 23:06
 22/83 anonim ***** válasza:
100%

Te meg nem érted, hogy diákmunkával nem lehet egy gyereket eltartani. Illetvehogy megy egyetemre, ha a következő néhány évben napi 24 óra a gyerekről szól?

Igenis a szülei fogják eltartani.

2014. ápr. 9. 23:06
 23/83 anonim ***** válasza:
100%
Ma neztuk parommal az arakat. Termeszetesen itt tobbe kerul. De 37 ezret fog otthon kapni L amibol nagyon szukosen lehet kijonni mar ha ki lehet. Es akkor meg arrol nem beszelve ha lebetegedik a gyerek 5 ezer ft a gyogyszer. Es nem mondhatja a gyereknek azt hogy bocsi most nincs penz ra! Nagy felelosseg persze most azt hiszi hogy birni fogja. Szuloi segitseg nelkul nem. En egyedul vagyok itt, senkire sem szamithatok ha megszuletik a baba. Ugyanakkor en iskolaban csecsemogondozast tanultam.
2014. ápr. 9. 23:07
 24/83 anonim ***** válasza:
100%

Mit dolgozik amikor 16 éves csak iskolaszünetben dolgozhat diákmunkásként? Vagy majd nyáron dolgozik eszik a ygerek télen meg vegetálnak.

Te is nagyon gyerekes vagy az biztos. Fingotok sincs milyen a valós élet. Abból is látszik mennyire gyerek, hogy még a szülőkkel sem mer beszélni róla.

25/83 A kérdező kommentje:
De arról kérdeztem a véleményt, hogy megtartsa-e, esetleg tapasztalatokat. Nem ilyen kegyetlen előítéleteket.. Meg se mutatom neki ezeket a válaszokat. Nekem fáj, amiket írtok..
 26/83 anonim ***** válasza:
100%

Besegítenek, amíg tanul...

Ha 15 éves, max 10. osztályos, tehát még 2 év az érettségi, meg legalább 3 az egyetem, ha nem 5... végülis akkor 'csak' addig nevelik, míg a gyerek iskolába nem kezd járni...

27/83 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fiatal párnak ketten kellene a szülők elé állnia, és elmondani mit szeretnének, miután ők ketten megbeszélnék.
2014. ápr. 9. 23:08
 28/83 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok. Nem gyerek:)

Rendben, köszönöm a véleményeket...

2014. ápr. 9. 23:09
 29/83 anonim ***** válasza:
100%

Mellékesen 12 hétig lehet elvetetni. Később már 'csask' azért., mert 15 éves, nem veszik el....

15évesen meg még gyerek, nem is kellene szexelnie...

2014. ápr. 9. 23:09
 30/83 anonim ***** válasza:
100%
A szuleinek minel hamarabb mondja el, mert ugy fair. Fel vagy nem fel, muszaj. El mondja azt is hogy vedekeztek, aztan a szulok meg eldontik hogy elhiszik e. A masik hogy minel hamarabb orvos kell hogy lassa, hogy el e a pici stb..
2014. ápr. 9. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!