Szerintetek is tartsa meg 15 évesen a babát, ha?
Oké, kicsit hosszú sztori lesz, de igyekszem rövidre fogni.
Szóval van egy barátnőm, nevezzük L-nek, 15 éves. Lefeküdtek a barátjával, gyógyszert szedett, de antibiotikum-kúrája volt... így most kb 2-3 hónapos terhes lehet.
L jó családból származik, apukája nagyon gazdag, 5 gyereket tart el, anyukájával egy kis lakásba élnek külön. Elég erős suliba jár, közepes tanuló.
Még nem mondta el a szüleinek, de a terhesség biztos.
Fél, hogy hogyan fogja felnevelni, hogy segítenek-e a szülei. Most azt tervezi hogy megvárja a 18 hetet amíg lehet abortuszt végeztetni, aztán mondja el a szüleinek, hogy ne tudják már elvenni tőle a babát.
Nagyon ragaszkodik a kicsihez, azt mondja nem tudna a tudattal élni hogy megölte a saját gyerekét.
Ő tulajdonképpen már eldöntötte hogy megtartja, csak tudja hogy én nagy GYIK-függő vagyok és megkért hogy írjam ki a történetét, hogy tanácsot kérjen érett, felnőtt emberektől, akik nem a rokonai, tehát nem elfogultak vagy ilyesmi.
Normális véleményeket kérnénk!
Te meg nem érted, hogy diákmunkával nem lehet egy gyereket eltartani. Illetvehogy megy egyetemre, ha a következő néhány évben napi 24 óra a gyerekről szól?
Igenis a szülei fogják eltartani.
Mit dolgozik amikor 16 éves csak iskolaszünetben dolgozhat diákmunkásként? Vagy majd nyáron dolgozik eszik a ygerek télen meg vegetálnak.
Te is nagyon gyerekes vagy az biztos. Fingotok sincs milyen a valós élet. Abból is látszik mennyire gyerek, hogy még a szülőkkel sem mer beszélni róla.
Besegítenek, amíg tanul...
Ha 15 éves, max 10. osztályos, tehát még 2 év az érettségi, meg legalább 3 az egyetem, ha nem 5... végülis akkor 'csak' addig nevelik, míg a gyerek iskolába nem kezd járni...
19 éves vagyok. Nem gyerek:)
Rendben, köszönöm a véleményeket...
Mellékesen 12 hétig lehet elvetetni. Később már 'csask' azért., mert 15 éves, nem veszik el....
15évesen meg még gyerek, nem is kellene szexelnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!