Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják itt olyan sokan normálisnak, h 13 évesen petting,14 évesen szex,16 - 17 évesen meg tartsa meg a gyereket?
csak az abortuszellenes csököttagyúak tanácsolják ezt mindenkinek h 16-17 évesen tartsa meg a gyerekét.
13 évesen pedig inkább pettingeljen mint szexeljen. sajnos nemlehet vele mit kezdeni, ha 13 évesen összejön egy fiú és egy lány, vmit előbbutóbb tenni fognak. ígyhát inkább csak pettingeljenek, minthogy szexeljenek. sajnos nem lehet elmagyarázni h 13 évesen még babázzon, mert már nemilyenek a fiatalok.
a gumit és a tablettát pedig mindenki maga döntse el. én azt ajánlom, h senkise hallgasson itt a közönségre ilyen ügyben. annyit véssen jól az eszébe h védekezni kell, a megszakítás pedig nem védekezés. h védekezésen belül mit választ, azt maga döntse el, azaz párjával közösen, esetleg anyuka vagy nőgyógyász bevonásával.
de ne a gyk olvasóival közösen, mert itt egymásnak esnek a tabletta-ellenesek és a tabletta-favorizálók, és csak veszekedés lesz a vége, plusz a gumi ellenesek lebeszélik h az milyen szar, a gumira esküdők pedig már úgysem tudják majd meggyőzni. így az marad h szrencsétlen kérdező dilemmába esik, mert azt kapta végeredményül, h egyik védekezési mód sem jó.
ezért a legtanácsosabb az, ha a 2 szerelmes EGYMÁSSAL beszéli meg a védekezés lehetőségeit...
Szia!Én 16 éves vagyok és 15 éves koromban veszitettem el a szüzességem, nem azért mert a többi lány már csinálta hanem mert akartam, és senki nem kényszeritett.
Az óvszert valószinűleg azért szidják mert valóban szar.
gumival védekeztünk a barátommal mégis itt vagyok terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!